Απορρίφθηκε η αίτηση Κασιδιάρη για την εξαίρεση τριών αρεοπαγιτών
Το κόμμα που ίδρυσε ο καταδικασμένος διευθυντής εγκληματικής οργάνωσης υπέβαλε την αίτηση εξαίρεσης των δικαστών χθες επικαλούμενο δημοσιεύματα στα οποία υπήρχε ο ισχυρισμός ότι οι τρεις δικαστές πραγματοποίησαν προ διάσκεψη ώστε να προετοιμάσουν απορριπτικό σκεπτικό για το κόμμα.
Την έναρξη της κρίσιμης και μαραθώνιας, όπως όλα δείχνουν, διάσκεψης των δέκα αρεοπαγιτών του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου για την ανακήρυξη των κομμάτων που διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών στις 21 Μαΐου, σηματοδοτεί η απόρριψη της αίτησης εξαίρεσης τριών ανώτατων δικαστών της σύνθεσης που κατατέθηκε χθες από το Εθνικό Κόμμα Έλληνες.
Σύμφωνα με πληροφορίες ομόφωνα απορρίφθηκε η αίτηση εξαίρεσης που κατατέθηκε από το Εθνικό Κόμμα Έλληνες σε βάρος τριών μελών της σύνθεσης της Ολομέλειας του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.
Το κόμμα που ίδρυσε ο καταδικασμένος διευθυντής εγκληματικής οργάνωσης υπέβαλε την αίτηση εξαίρεσης των δικαστών χθες επικαλούμενο δημοσιεύματα στα οποία υπήρχε ο ισχυρισμός ότι οι τρεις δικαστές πραγματοποίησαν προ διάσκεψη ώστε να προετοιμάσουν απορριπτικό σκεπτικό για το κόμμα.
Μετά από τη δικαστική αυτή εξέλιξη οι δικαστές ξεκινούν τη διάσκεψη τους για την ανακήρυξη των κομμάτων και μέχρι το βράδυ της Τρίτης 2 Μαΐου αναμένεται να έχουν ανακοινώσει την απόφαση τους σχετικά με τη συμμετοχή ή μη του αποκαλούμενου κόμματος Κασιδιάρη στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.
Στο πλαίσιο αυτό οι δικαστές θα λάβουν υπόψη τους και τα υπομνήματα που κατέθεσαν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ προ υποβοήθηση της κρίσης τους όπως ορίζει ο νόμος.
Παράλληλα, θα εξετάσουν και το υπόμνημα του κόμματος Έλληνες που τάσσεται υπέρ της αντισυνταγματικότητας του νομού ανάχωμα για τη συμμετοχή του αποκαλούμενου κόμματος Κασιδιάρη στις εκλογές.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα