Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το τουρκοκυπριακό δημοσίευμα που προκάλεσε σάλο για την αγορά ξενοδοχείων στα Βαρώσια

Το τουρκοκυπριακό δημοσίευμα που προκάλεσε σάλο για την αγορά ξενοδοχείων στα Βαρώσια

Η εφημερίδα μάλιστα δημοσίευσε και τα σχετικά έγγραφα των αγοραπωλησίας.

«Σεισμό» προκαλεί στην Κύπρο δημοσίευμα της Yeni bakis, σύμφωνα με το οποίο Τουρκοκύπριος επιχειρηματίας ανακοίνωσε ότι αγόρασε τρία ξενοδοχεία και δύο διαμερίσματα στο κατεχόμενα Βαρώσια και ότι θα προχωρήσει σε κρατήσεις για το 2025 αν δεν υπάρξουν εμπόδια και τα ξενοδοχεία θα λειτουργήσουν με τα ίδια ονόματα με τα οποία λειτουργούσαν μέχρι και το 1974.

Τα ντοκουμέντα που δημοσιεύει η εφημερίδα

Ο επιχειρηματίας, ο οποίος είπε ότι παρακολουθούσε στενά το ζήτημα για να επενδύσει στην περιοχή, είπε ότι συναντήθηκε με τους ιδιοκτήτες και αγόρασε τα ξενοδοχεία και μάλιστα ότι η αγοραπωλησία εγκρίθηκε από το κυπριακό υπουργείο Εσωτερικών και το «υπουργείο Εσωτερικών» του ψευδοκράτους. Η εφημερίδα μάλιστα δημοσίευσε και τα σχετικά έγγραφα των αγοραπωλησίας.

Ο επιχειρηματίας είπε: «Νομίζω ότι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα με τη στάση της Τουρκίας και τη στάση της «Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου» απέναντι στα Βαρώσια». Δηλώνοντας ότι χάρη σε αυτό το έργο θα αναπτυχθούν και οι περιοχές Μαράς και Αμμοχώστου, ο επιχειρηματίας δήλωσε ότι αυτή η κίνηση είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα για το ψευδοκράτος.

Πάντως, ο διευθυντής του γραφείου τύπου του προέδρου της Δημοκρατίας Βίκτωρας Παπαδόπουλος δήλωσε ότι εκ πρωτης οψεως δεν φαίνεται να έχει κατατεθεί οποιοδήποτε αγοραπωλητήριο έγγραφο στο κτηματολόγιο για την αγοραπωλησία ξενοδοχείων στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου.

Ο κ. Παπαδόπουλος πρόσθεσε ότι η υπόθεση διερευνάται από τις αρχές της Δημοκρατίας και όταν υπάρξουν αποτελέσματα θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024