Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έρωτας, λεφτά και επιτυχία - Τρία ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει τον Μάιο

Έρωτας, λεφτά και επιτυχία – Τρία ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει τον Μάιο

Δείτε αναλυτικά...

Παρότι ο Μάϊος δεν θα ξεκινήσει πολύ εύκολα, μιας και πέρα από τον ανάδρομη Eρμή, έχουμε και τον σχηματισμό μιας ακόμη έκλειψης, από τα μέσα του μήνα και έπειτα, όλα αλλάζουν ριζικά προς το καλύτερο για κάποια ζώδια.

Στις 2 Μαΐου 2023, σχηματίζεται η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο, γεγονός που θα φέρει καθυστερήσεις σε ευχάριστες ειδήσεις και επεκτάσεις.

Η αρχή του μήνα θα είναι ιδανική για να ρίξουμε μια καλή ματιά στο παρελθόν, προκειμένου να δούμε τι πήγε λάθος, αλλά και πως θέλουμε να συνεχίσουμε στο μέλλον. Στη συνέχεια, η Σεληνιακή έκλειψη του Μαΐου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 5/05/23, μας οδηγεί να ξεκαθαρίσουμε καταστάσεις οριστικά ή να συνειδητοποιήσουμε συναισθήματα, τα οποία μέχρι τώρα καταπιέζαμε.

Μια εβδομάδα μετά, στις 15/05/2023 ο Ερμής θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του και θα συνεχίσει ορθός στον Ταύρο, ενώ η πιο σημαντική πλανητική αλλαγή του μήνα είναι αυτή του Δία που προχωρά στις 16/05/2023 στο ζώδιο του Ταύρου, θέση που θα κρατήσει μέχρι τον Μάιο του 2024.

Δείτε αναλυτικά…

Ταύρος

Από τις 16/05 και μετά που ο Δίας προχωρά στο ζώδιο σας, αναμένεται να ζήσετε μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής σας. Όσο θα έχετε τον Ερμή Ανάδρομο, είναι πιθανό να σας απασχολήσουν έντονα θέματα του παρελθόντος είτε προσωπικά, είτε επαγγελματικά. Ακόμη μέχρι και να ολοκληρωθεί η Σεληνιακή έκλειψη στις 5/05, τα συναισθήματα σας, θα είναι πολύ δύσκολο να τα διαχειριστείτε.

Ωστόσο όλα αλλάζουν από τα μέσα του μήνα, και η ενέργεια του Δία αρχίζει να είναι έντονη. Ο πλανήτης της ευημερίας, της επέκτασης και των ευκαιριών, σας δίνει τις κατάλληλες συνθήκες για να πραγματοποιήσετε ό,τι πραγματικά επιθυμείτε. Ακόμη, θα εμφανιστούν ευκαιρίες εξέλιξης τόσο στα προσωπικά σας, αλλά και σε θέματα καριέρας.

Σκορπιός

O επόμενος μήνας θα είναι από κάθε άποψη ιδιαίτερα έντονος για εσάς, μιας και η δεύτερη έκλειψη της χρονιάς και μάλιστα Σεληνιακή, πραγματοποιείται στο ζώδιο σας. Οι σχέσεις αλλά και οι συνεργασίες σας θα βρεθούν στο προσκήνιο, ενώ είναι σημαντικό μέχρι τις 15/05 που ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος, να μην προχωρήσετε σε οριστικές αποφάσεις.

Σχέσεις, γάμος και συνεργασίες θα είναι ο τομέας που θα λάβει τις ευνοϊκότερες επιρροές από τις 16/05 και για έναν ολόκληρο χρόνο, καθώς ο ευεργέτης Δίας περνά στον Ταύρο, το ζώδιο που συμβολίζει τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σας. Τα σενάρια της εύνοιας είναι πολλά και αφορούν τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή.

Λέων

Πιο ευνοϊκός από ποτέ θα είναι ο επόμενος μήνας για εσάς του Λέοντες, κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σχέδια και οράματα. Στις 19/05 οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο πιθανώς να έχετε μια ολοκαίνουρια πρόταση για κάτι επαγγελματικό.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα γόνιμη Νέα Σελήνη που βοηθά να ανοίξετε τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες και το όνομα σας να ακουστεί περισσότερο. Στις 20/05 ο Άρης προχωρά στο ζώδιο σας, σας γεμίζει αυτοπεποίθηση και θα νιώθετε δυνατοί να κατακτήσετε όλους τους στόχους που έχετε.

Sports in

Λουίς Ενρίκε: «Μεγάλο κίνητρο για την Παρί το τρεμπλ»

Όσα είπε ο Λουίς Ενρίκε για ένα πιθανό τρεμπλ της Παρί Σεν Ζερμέν φέτος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024