Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πήρε βαθμό η Λαμία στην Τρίπολη (0-0)

Πήρε βαθμό η Λαμία στην Τρίπολη (0-0)

Αστέρας Τρίπολης και Λαμία αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 σε ένα ματς που οι Αρκάδες ήταν καλύτεροι, με την ισοπαλία στο τέλος να βολεύει τις δύο ομάδες στον κοινό στόχο της παραμονής.

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχτηκε τη Λαμία στο «Θεώδορος Κολοκοτρώνης», με τους Αρκάδες ναι είναι απόλυτα κυρίαρχοι στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας συντριπτική κατοχή μπάλας (70%), με λίγες ωστόσο καλές φάσεις και κακά τελειώματα.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 30′ κεφαλιά του Κρέσπι που πέρασε άουτ και στο 39′ με τον Ινγκλέσιας που είδε το δυνατό σουτ του να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ. Την ώρα που η Λαμία που έχασε τον Βέργο με τραυματισμό στο 20′ δεν κατάφερε καν να κάνει κάποια αξιόλογη τελική προς την εστία του Τσιφτσή, με το 0-0 να είναι το σκορ στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Μπαράλες έχασε τρεις καλές ευκαιρίες. Στο 55′ και στο 70′ νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της Λαμίας, ενώ στο 78′ με την εστία ανυπεράσπιστη στο… έλεός του απέτυχε να σκοράρει και να δώσει προβάδισμα νίκης στους γηπεδούχους.

Από την άλλη η Λαμία μια φορά κατάφερε να απειλήσει σοβαρά και είχε τη φάση της αναμέτρησης, όταν στο 71′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Σλίβκα ο Μεδίνα έπιασε την κεφαλιά και ο Τσιφτσής με εκπληκτική απόκρουση άγγιξε την μπάλα και την έστειλε στο δοκάρι της εστίας του.

Η Λαμία ακόμα δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού καθώς βρίσκεται στο +1 (27β) από τον 13ο Λεβαδειακό (26β), ενώ ο Αστέρας Τρίπολης είναι στο +4 με 30 βαθμούς.

Αστέρας Τρίπολης (Δουβίκας): Τσιφτσής, Ατιένθα, Καστάνιο, Ρούμπεν Γκαρθία, Άλβαρες, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τίλικα, Κρέσπι, Μπαρτόλο, Μπαράλες.

Λαμία (Βόκολος): Κοσέλεφ, Αμπάντα, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Μαρτίνες, Νταβίντ Σιμόν, Σλίβκα Τζανδάρης, Nούνιες, Μεντίνα, Βέργος (20′ Μανούσος).

Sports in

Πώς έζησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης το κρίσιμο πέναλτι του Ελ Κααμπί

Με κομμένη την ανάσα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης παρακολουθεί και ξεσπά μόλις η μπάλα μπαίνει στα δίχτυα του Ντόουγκλας Λουίς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024