Η Κρίσταλ Πάλας ήταν η μεγάλη νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι του Λονδίνου τη Γουέστ Χαμ καθώς επικράτησε με 4-3 και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Μόλις στο 6ο λεπτό ο Σούτσεκ με δυνατό σουτ έκανε το 0-1 και στο 15′ ήρθε η ισοφάριση με σουτ του Αγιού.
Στο 20′ ήρθε και η ανατροπή με γκολ του Ζαχά και στο 30′ από λάθος του Σούτσεκ ο Σλουπ έκανε και το 3-1. Αυτό δεν ήταν όμως το σκορ ημιχρόνου καθώς στο 35′ ο Αντόνιο με κεφαλιά μείωσε σε 3-2 και ξανάβαλε τα «σφυριά» στο κόλπο.
Με πέναλτι του Έζε στο 66′ η Πάλας έκανε το 4-2 και φάνηκε να «κλειδώνει» τη νίκη, αλλά η Γουέστ Χαμ είχε απάντηση ξανά καθώς στο 73′ μείωσε σε 4-3 με κεφαλιά του Σούτσεκ. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα αφού στα επόμενα λεπτά οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση.
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.