Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι προτάσεις του ΚΚΕ για το ντιμπέιτ των αρχηγών των κομμάτων

Οι προτάσεις του ΚΚΕ για το ντιμπέιτ των αρχηγών των κομμάτων

Το ΚΚΕ κατέθεσε ακόμη προτάσεις «έτσι ώστε να εξασφαλιστεί πιο ελεύθερη συζήτηση και ουσιαστικός διάλογος και όχι να επαναληφθεί η έως τώρα γνωστή διαδικασία των αυστηρών κανόνων και των παράλληλων μονολόγων».

Στη σημερινή συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής, σχετικά με την πραγματοποίηση debate των αρχηγών των κομμάτων, το ΚΚΕ, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, «πρόβαλε την πάγια θέση του για πραγματοποίηση debate με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, που εξασφαλίζει και την ισότιμη προβολή όλων των κομμάτων, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κόμματα – ιδιαίτερα ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ – που καθορίζουν τη στάση τους ανάλογα με τη συγκυρία και την εκλογική τους δύναμη».

«Να εξασφαλιστεί ουσιαστικός διάλογος»

Κατέθεσε ακόμη προτάσεις «έτσι ώστε να εξασφαλιστεί πιο ελεύθερη συζήτηση και ουσιαστικός διάλογος και όχι να επαναληφθεί η έως τώρα γνωστή διαδικασία των αυστηρών κανόνων και των παράλληλων μονολόγων, που έχει επικριθεί από τους δημοσιογράφους, καθώς και από το τηλεοπτικό κοινό».

Το ΚΚΕ πρότεινε «σε κάθε θεματική ενότητα και κατά τη διάρκεια των απαντήσεων των πολιτικών αρχηγών στις απαντήσεις των δημοσιογράφων, να μπορούν να γίνονται ερωτήματα, διάλογος, χωρίς αυστηρούς κανόνες και χρονόμετρα, όπως γίνεται και στα άλλα τηλεοπτικά πάνελ».

Τελικά προκρίθηκε το «παλιό μοντέλο», με βάση το οποίο θα γίνει το debate στις 10 Μάη.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024