Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το «Σπίτι με το Mega» παρουσιάζει τα αξέχαστα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου

Το «Σπίτι με το Mega» παρουσιάζει τα αξέχαστα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου

Απόψε στις 21:00 στο «Σπίτι με το MEGA» η ηθοποιός Ελένη Καρακάση που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο» μας ταξιδεύει σε εκείνη τη μαγική εποχή

Το 1965 το είδος των ελληνικών μιούζικαλ που μετουσίωναν όλα τα καλά ξενόφερτα στοιχεία στα ελληνικά μέτρα και σταθμά, βρίσκονταν στο απόγειό τους. Τότε, βγήκε στις αίθουσες ένα ακόμη μουσικοχορευτικό κομψοτέχνημα του Γιάννη Δαλιανίδη, το «Ραντεβού στον αέρα».

Το καστ, όπως πάντα πολυπρόσωπο και άκρως εντυπωσιακό: Κώστας Βουτσάς, Ανδρέας Ντούζος, Ελένη Προκοπίου, Γιάννης Βογιατζής, Χλόη Λιάσκου και φυσικά, η Ρένα Βλαχοπούλου, που ερμηνεύει με τον μοναδικό της τρόπο ένα από τα δημοφιλέστερα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου.

Σε μουσική του κορυφαίου Μίμη Πλέσσα και στίχους του Γιάννη Δαλιανίδη, το «Έχω στενάχωρη καρδιά» είναι ένας σκαμπρόζικος ύμνος σε μία μεγάλη αλήθεια: για όσες πίκρες κι αν μας ποτίζει η ζωή, εμείς θα την κερνάμε ένα ακόμη ποτηράκι.

Απόψε στις 21:00 στο «Σπίτι με το MEGA» η ηθοποιός Ελένη Καρακάση που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο» μας ταξιδεύει σε εκείνη τη μαγική εποχή, τραγουδώντας με την ιδιαίτερη φωνή της αυτό το αγαπημένο κομμάτι.

«Απόψε ήρθα για να πιώ λιγάκι παραπάνω. Τέτοια που είναι η ζωή τέτοια κι εγώ της κάνω» λέει το κουπλέ και το κέφι στη σκηνή της αγαπημένης μουσικής εκπομπής του MEGA, που είναι αφιερωμένη στον ελληνικό κλασικό κινηματογράφο, δεν θα αργήσει να ανάψει!

Δείτε το μουσικό απόσπασμα εδώ:

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024