Στη χώρα μας βρέθηκε και πάλι η Rhian Sugden, η οποία επισκέφτηκε και πάλι τα μέρη μας για διακοπές (είχε έρθει στη Σαντορίνη στο παρελθόν) και ανέβασε τη θερμοκρασία με τις φωτογραφίες που πόσταρε στο Instagram.
Το μοντέλο από την Βρετανία, που φημίζεται για τα πληθωρικά προσόντα της, πόζαρε με σέξι μαγιό και όχι μόνο, με τις αναρτήσεις της να μαρτυρούν την παρουσία της στην Κρήτη!
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών