Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εύη Δρούτσα για Κωνσταντίνο Αργυρό: «Στο Fame Story δεν μας άρεσε, πήγε σε γιατρό να δει αν...»

Εύη Δρούτσα για Κωνσταντίνο Αργυρό: «Στο Fame Story δεν μας άρεσε, πήγε σε γιατρό να δει αν…»

Τι συνέβη;

Η Εύη Δρούτσα μίλησε χθες, Παρασκευή, στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Κωνσταντίνο Αργυρό αλλά και την εξέλιξή του από την πρώτη τους γνωριμία.

Τον επιτυχημένο και γοητευτικό τραγουδιστή τον γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story, με την κριτική επιτροπή να μην τον πιστεύει καθόλου με αποτέλεσμα να φύγει από τους πρώτους.

Δύο δεκαετίες μετά, όμως, φαίνεται πώς όλα έχουν ανατραπεί και η δουλειά του έχει ανταμειφθεί στο έπακρον αφού η επιτυχία διαδέχεται τη μία μετά την άλλη.

Η στιχουργός, η οποία υπήρξε κριτής στο ριάλιτι μουσικής τη χρονιά που σε αυτό συμμετείχε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ανέφερε πως νιώθει ιδιαιτέρως χαρούμενη με την εξέλιξή του και τον θαυμάζει για το πόσο δούλεψε μέχρι να φτάσει στο σημείο που είναι σήμερα.

«Πήγε σε γιατρό να δει αν μπορεί να φτιάξει τη φωνή του»

«Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ίσως ο μόνος άνθρωπος που έχει παλέψει τόσο πολύ. Ήταν στο Fame Story και έφυγε γιατί δε μας άρεσε, έφυγε από τους πρώτους. Αυτό που κάνει αυτό το παιδί δεν το έχω δει αλλού. Πήγε σε γιατρό να του πει αν μπορεί να φτιάξει τη φωνή του. Δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έρχεται στο στούντιο, κάθεται σε ένα πιάνο που έχουμε εκεί και ακουμπάμε τα ποτήρια, κι αυτός το ανοίγει και παίζει» ανέφερε αρχικά η Εύη Δρούτσα.

«Ο Κωνσταντίνος είναι μπορώ να πω, για τα καινούργια παιδιά, η αφορμή να μάθουν να δουλεύουν γι’ αυτό που αγαπάνε. Δε συζητάμε τα παλιά με τον Κωνσταντίνο. Έχω πει παντού αυτό που αισθάνομαι γι’ αυτόν, το πόσο τον θαυμάζω γι’ αυτό που έχει κάνει. Αλλά, σε έναν άνθρωπο που έχει φτάσει κάπου με μεγάλο πόνο και κούραση, δε μπορείς να του πεις ‘θυμάσαι τότε που δεν ήσουν καλός’. Είναι σαν να τον φτύνεις κι εγώ δε θέλω να φτύσω τον Κωνσταντίνο, θέλω να τον αγκαλιάσω» είπε χαρακτηριστικά η στιχουργός για τον δημοφιλή τραγουδιστή.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024