Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Greece International FilmFestival στις 29 και 30 Απριλίου

Greece International FilmFestival στις 29 και 30 Απριλίου

Θα φιλοξενήσει μικρού και μεγάλου μήκους ταινίες απ’ όλο τον κόσμο

Το Greece International FilmFestival ανοίγει για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κοινό για να παρουσιάσει ταινίες της εγχώριας και παγκόσμιας παραγωγής.
Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα την 29η και 30η Απριλίου στον χώρο τέχνης Art63 (3ης Σεπτεμβρίου 63, Αθήνα) και θα φιλοξενήσει μικρού και μεγάλου μήκους ταινίες απ’ όλο τον κόσμο. Στο φεστιβάλ θα προβληθούν ταινίες μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ και animation Ελλήνων και ξένων σκηνοθετών. Σημαντικός αριθμός των ταινιών θα κάνουν την παγκόσμια και ευρωπαϊκή πρεμιέρα τους στη χώρα μας. Επίσης, στο φεστιβάλ θα μετάσχουν κινηματογραφικά σενάρια και επιλεγμένα έργα φωτογραφίας με θέμα τον κινηματογράφο που θα εκτίθενται
στον χώρο κατά τις ημέρες των εκδηλώσεων.

Το Greece International Film Festival φιλοδοξεί να λειτουργήσει ως δίαυλος επικοινωνίαςμεταξύ τωνκαλλιτεχνών, τωνσκηνοθετών, τωνσεναριογράφων και των παραγωγών της διεθνούς και εγχώριας κινηματογραφικής βιομηχανίας.
Μια ξεχωριστή θέση στις δράσεις του Greece International Film Festival καταλαμβάνει το Διαγωνιστικό Τμήμα Ελληνικών και Διεθνών Ταινιών Μικρού και Μεγάλου Μήκους, Ελληνικών και Διεθνών Σεναρίων, Ελληνικής και Διεθνούς Φωτογραφίας, το οποίο υποστηρίζει τα νέα καλλιτεχνήματα ώστε να βρουν τον δρόμο τους και να συναντήσουν το κοινό τους.
Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 17:30 και θα έχουν διάρκεια μέχρι τις 23:30 και τις δύο ημέρες. Η είσοδος είναι δωρεάν. Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε άτομα με αναπηρία και ανοιχτός σε όλες τις κοινωνικές ομάδες.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024