Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βόμβα με πασίγνωστο σεφ: Παράτησε τη μαγειρική - Με τι ασχολείται σήμερα

Βόμβα με πασίγνωστο σεφ: Παράτησε τη μαγειρική – Με τι ασχολείται σήμερα

«Δεν θα με βρείτε σε κουζίνες...»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action24 βρέθηκε ο Βαγγέλης Δρίσκας.

Ο γνωστός σεφ μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα για τη νέα επαγγελματική σελίδα που έχει ανοίξει στη ζωή του, ενώ αποκαλύπτει και τη συγκίνηση που του έχει προκαλέσει η δοκιμή κάποιων πιάτων σε ένα ταξίδι του στην Ασία.

«Δεν θα με βρείτε σε κουζίνες»

«Τα τελευταία χρόνια δεν θα με βρείτε σε κουζίνες. Ουσιαστικά μέχρι το 2000, που ξεκίνησα την τηλεόραση, ήμουν ενεργός μέσα στις κουζίνες, με καθημερινή δουλειά και τη ρουτίνα που είχαμε ως τότε. Το 2000 ξεκίνησε η τηλεόραση, τα σεμινάρια και άρχισα να διδάσκω και σε σχολή μαγειρικής. Οπότε άλλαξε η ζωή μου και δεν μου έμενε χρόνος να μπω και σε μία κουζίνα να μαγειρέψω» αναφέρει ο Βαγγέλης Δρίσκας.

«Ήταν ένα άλλο ταξίδι αυτό, επίσης συναρπαστικό και δημιουργικό. Έβγαλα ως τώρα 6 βιβλία, έκανα άπειρες εκπομπές, έχουμε ταξιδέψει στο εξωτερικό με το «1000 Μίλια Γεύσεις». Πλέον βγάζω προϊόντα και ασχολούμαι με το εμπορικό τρόφιμο» προσθέτει.

«Είμαι σύμβουλος σε εταιρείες τροφίμων. Σχεδιάζουμε τρόφιμα, τα οποία μετά κυκλοφορούν. Είναι μία πολύ ωραία διαδικασία, γιατί ξεκινάς από μία ιδέα και αυτή την κάνεις ένα βαζάκι στο σούπερ μάρκετ, που είναι ξεχωριστό» αποκαλύπτει αμέσως μετά ο Βαγγέλης Δρίσκας.

«Μου έχει τύχει να συγκινηθώ με φαγητό. Έκανα ανταπόκριση, όταν ήμουν στην Περσία, και πήγαμε σε ένα τέλειο εστιατόριο που είχε όλα τα χαρακτηριστικά πιάτα της περσικής κουζίνας. Έβλεπα όλα αυτά τα μυθικά πιάτα, που όταν τα περιγράφεις δεν σου φτάνουν οι λέξεις. Όταν τα δοκίμαζα, ήταν συγκλονιστικά και έκλαιγα στο τηλέφωνο», περιγράφει ο Βαγγέλης Δρίσκας.

Δείτε όσα είπε

Sports in

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Ήττα για τους «Villans» πριν τον Ολυμπιακό, έχασαν και τον Ρότζερς

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα έχασε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024