Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ιντερ – Γιουβέντους 1-0: Στον τελικό οι «νερατζούρι»

Ιντερ – Γιουβέντους 1-0: Στον τελικό οι «νερατζούρι»

Οι Νερατζούρι με γκολ του Ντι Μάρκο επικράτησαν με 1-0 της Γιουβέντους και σε συνδυασμό με 1-1 του πρώτου παιχνιδιού πέρασαν στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας πανηγύρισε η Ιντερ. Οι Νερατζούρι υποδέχθηκαν την Γιουβέντους στον επαναληπτικό του 1-1 και επικρατώντας με 1-0 στο «Σαν Σίρο» πήραν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, όπου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αντιμετωπίσουν την Φιορεντίνα.

Οι Βιόλα στον πρώτο ημιτελικό με την Κρεμονέζε είχαν επικρατήσει εκτός έδρας με 2-0 και την Πέμπτη (27/4) θα την υποδεχθούν, με στόχο να κλειδώσουν την πρόκριση στον τελικό.

Οσον αφορά στο παιχνίδι του «Σαν Σίρο», οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 3ο λεπτό έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Ντζέκο. Ο,τι δεν κατάφερε ο Βόσνιος, το έκανε στο 15’ ο Ντι Μάρκο. Ο Μπαρέλα βρήκε τον συμπαίκτη του με ωραία κάθετη πάσα και αυτός με υποδειγματικό τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Γιουβέντους για το 1-0.

Στο 21’ η Ιντερ έφτασε πολύ κοντά στο 2-0 με τον Λαουτάρο, ενώ η Γιουβέντους απείλησε στο 34’ με τον Κόστιτς. Στο 50’ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την ισοφάριση με τον Λοκατέλι, αλλά ο Ονάνα τον πρόλαβε και έσωσε την Ιντερ, η οποία δύο λεπτά αργότερα σκόραρε με τον Ντζέκο, αλλά το γκολ ακυρώθηκε. Στο 73’ οι γηπεδούχοι δημιούργησαν μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία, αυτή τη φορά με τον Μχιταριάν. Ο Αρμένιος έκανε το δυνατό σουτ, αλλά ο Περίν απέκρουσε εντυπωσιακά. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με την Ιντερ να παίρνει τη νίκη με 1-0 και μαζί την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

ΙΝΤΕΡ: Ονάνα, Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Ντάμφρις, Μπαζτόνι, Μπαρέλα (68’ Μπρόζοβιτς), Τσαλχάνογλου (82’ Γκαλιαρντίνι), Μχιταριάν, Ντιμάρκο (78’ Γκοζενς), Λαουτάρο Μαρτίνες (78’ Κορές), Ντζέκο (68’ Λουκάκου).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Περίν, Μπρέμερ, Σάντρο, Μπονούτσι (68’ Ντανίλο), Μιρέτι (79’ Πογκμπά), Κόστιτς (46’ Μίλικ), Λοκατέλι (63’ Παρέδες), Ραμπιό, Ντε Σίλιο, Ντι Μαρία, Κιέζα.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024