Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη: «Η λογική νίκησε τη γραφειοκρατική τρέλα»

Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη: «Η λογική νίκησε τη γραφειοκρατική τρέλα»

Αποκαταστάθηκαν οι «εξαφανισμένες» διαβάσεις στο Δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη και σε συνέχεια του ρεπορτάζ του in που είχε αναφερθεί στο θέμα αυτό.

Επανήλθαν οι διαγραμμίσεις σε διαβάσεις πεζών στο Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, που είχαν σβηστεί μετά από εργολαβία που είχε λάβει χώρα.

Στις 18 Απριλίου στο in είχαμε αναφερθεί στο θέμα μιλώντας με τον Δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, που είναι και πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας. Τότε μας είχε πει πως βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και θεωρεί πως τελικά θα του δοθεί η δυνατότητα να προβεί σε επαναδιαγράμμιση των διαβάσεων πεζών με ιδίους πόρους, καθώς προϋπήρχαν αρκετά χρόνια.

Το ρεπορτάζ συμπεριέλαβε και όλα τα έγγραφα που είχαν ανταλλαγεί μεταξύ του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη και τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Σήμερα ενημερωθήκαμε πως οι διαβάσεις επανήλθαν κάτι που επιβεβαίωσε με ανάρτηση του και ο Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη γράφοντας σε ανάρτηση του:

«Στη θέση τους οι διαβάσεις της οδού Κομνηνών στο Πανόραμα που «χάθηκαν» ξαφνικά μετά την ασφαλτόστρωσή της από την Περιφέρεια. Η λογική νίκησε τη «γραφειοκρατική τρέλα» χάρη στην επιμονή μου και την καλή συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ευχαριστώ τους συμπολίτες μας που με τις επισημάνσεις και τις παρατηρήσεις τους μόλις δημιουργήθηκε το θέμα μας βοήθησαν. Σε κάθε περίπτωση η οδική ασφάλεια απαιτεί προσεκτική συμπεριφορά από πεζούς και οδηγούς»

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024