Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Σχολή Μωραΐτη υιοθέτησε τη Μαρίτσα: Η σκυλίτσα που μεγαλώνει με τα παιδιά

Η Σχολή Μωραΐτη υιοθέτησε τη Μαρίτσα: Η σκυλίτσα που μεγαλώνει με τα παιδιά

«Η Μαρίτσα είναι το νέο μέλος της οικογένειας του Σχολείου μας! Σήμερα συμπληρώνονται 2 μήνες από την ημέρα που την υιοθετήσαμε και θέλουμε να μοιραστούμε την ιστορία της» γράφει η ανάρτηση στη σελίδα του Facebook της Σχολής Μωραΐτη. Και συνεχίζει:  «Η Μαρίτσα βρέθηκε εγκαταλελειμμένη μαζί με τα κουτάβια της σε έναν δρόμο της Κερατέας πριν από […]

«Η Μαρίτσα είναι το νέο μέλος της οικογένειας του Σχολείου μας! Σήμερα συμπληρώνονται 2 μήνες από την ημέρα που την υιοθετήσαμε και θέλουμε να μοιραστούμε την ιστορία της» γράφει η ανάρτηση στη σελίδα του Facebook της Σχολής Μωραΐτη.

Και συνεχίζει: 

«Η Μαρίτσα βρέθηκε εγκαταλελειμμένη μαζί με τα κουτάβια της σε έναν δρόμο της Κερατέας πριν από 3 χρόνια. Έκτοτε, διέμενε σε καταφύγια και πανσιόν υπό τη φροντίδα της Φιλοζωική Ένωση Προστασίας Αδέσποτων Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού (Ζω.Φι.Ψυ).

Είναι περίπου 5 ετών, κοινωνικότατη, φιλική, πλήρως εμβολιασμένη και λατρεύει τα παιδιά. Το σπιτάκι της βρίσκεται στο πίσω μέρος του Σχολείου αλλά συνήθως προτιμά να βρίσκεται στην είσοδο για να δέχεται τον μέγιστο αριθμό χαδιών και προσοχής.

Photo: Facebook

Βγαίνει μία μεγάλη βόλτα το πρωί με τη συνοδεία των υπεύθυνων εκπαιδευτικών ή γονέων και κατά τη διάρκεια της ημέρας περπατά στους χώρους του Σχολείου, μερικές φορές ξεκουράζεται για λίγο σε κάποια τάξη, ενώ το μεσημέρι αποσύρεται στο αγαπημένο της νηπιαγωγείο ώστε να προστατευθεί από την υπέρ-έκθεση και το ανεξέλεγκτο τάισμα. Στη συνέχεια, συχνά κυκλοφορεί λυμένη ή επιστρέφει στο κρεβατάκι της.

Η επιλογή της τροφής και των λιχουδιών της έχουν γίνει από τη Ζω.Φι.Ψυ. και της την παρέχουν συγκεκριμένα άτομα. Το κόστος της τροφής καλύπτεται από τα μέλη της Φιλοζωικής Ομάδας της Σχολής Μωραΐτη (Φ.Ο.Σ.Μ.) κατόπιν πρωτοβουλίας των μαθητών και των μαθητριών που την απαρτίζουν ενώ τα ιατροφαρμακευτικά της έξοδα (αμπούλες, αποπαρασιτικά χάπια, εμβόλια κλπ.) καλύπτονται από το Σχολείο.

Καλωσόρισες Μαρίτσα!».

Δείτε το ποστ στο Facebook

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024