Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Έλενα Κρεμλίδου για revenge porn: «Ήμουν έτοιμη να πέσω από τον 4ο όροφο»

Έλενα Κρεμλίδου για revenge porn: «Ήμουν έτοιμη να πέσω από τον 4ο όροφο»

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά την πρώτη απειλή μίλησε η Έλενα Κρεμλίδου, αποκαλύπτοντας πως σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Μετά την υπόθεση του revenge porn για την οποία δικαιώθηκε νομικά, η Έλενα Κρεμλίδου μίλησε για το πόσο δύσκολη ήταν η συναισθηματική διαχείριση για την ίδια.

«Αυτή η υπόθεση είναι κάτι που με ταλαιπωρεί πάρα πολλά χρόνια τώρα. Τρέχω από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, με δικηγόρους. Έχω κάνει κάποιες τελευταίες δίκες. Είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό. Αλλά αυτό που θα ήθελα όμως να πω είναι, κυνηγήστε το δίκιο σας», ανέφερε η Έλενα Κρεμλίδου.

«Έτσι όπως κάθομαι τώρα, εδώ στην κουζίνα, ήταν η πρώτη στιγμή που έλαβα την πρώτη απειλή. Και ήμουν έτοιμη να πηδήξω από εδώ, κατευθείαν. Από τον τέταρτο όροφο.

Δηλαδή είχα σοκαριστεί τόσο πολύ, δεν ξέρω τι με σταμάτησε. Και απλά επί τόπου σκέφτηκα πως μπορώ να πάρω τη δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος» εξομολογήθηκε η Έλενα Κρεμλίδου.

«Απλά είσαι προϊόν της παραγωγής»

Σε ό,τι αφορά το Survivor All Star, η πρώην παίκτρια Έλενα Κρεμλίδου έκανε λόγο για πολύ τοξικό κλίμα στον Άγιο Δομίνικο.

«Αν δεν έτρωγαν στο Survivor All Star, θα έβαζα τον τίτλο Hunger Games! Ότι τρώγονται μεταξύ τους. Ποιος θα επιζήσει. Νομίζω πως θα έπρεπε να είναι ίσως καλύτερα προετοιμασμένοι αν δεν ήθελαν να γίνουν όλα αυτά τα leaks. Από βίντεο μέχρι ό,τι τρώνε.

Είναι πάρα πολύ τοξικό όλο αυτό που συμβαίνει. Σε σημείο που ένα μέρος των χρημάτων θα το φας σίγουρα σε ψυχολόγους και σε ψυχίατρους» ανέφερε η Έλενα Κρεμλίδου.

Σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις παικτών πως η παραγωγή τους συμπεριφέρεται περίεργα, η Έλενα Κρεμλίδου ανέφερε πως από τη στιγμή που παραδίδεις το κινητό σου δεν έχεις δικαιώματα εκεί μέσα.

«Απλά είσαι προϊόν της παραγωγής όσο άσχημα και αν ακούγεται αυτό. Καταλαβαίνω την πίεση που δέχονται κάποιοι άνθρωποι να τα συντονίσουν όλα αυτά. Απλά νιώθω πως όταν έχεις να κάνεις με ανθρώπινο δυναμικό, μπορείς να είσαι λίγο πιο ευγενικός», συμπλήρωσε.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024