Αποκάλυψη για ένα νέο hot ζευγάρι στην ελληνική showbiz, με τις φήμες να θέλουν τον παρουσιαστή Γιώργο Λέντζα να είναι ερωτευμένος με γνωστή ηθοποιό. Γιώργος Λέντζας και Άλκηστις Ζιρώ, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στο Πρωινό Μας, είναι μαζί τους τελευταίους μήνες.

Ο Γιώργος Λέντζας, ο οποίος υπήρξε για τέσσερα περίπου χρόνια ζευγάρι με τη Χριστίνα Στεφανίδη και χώρισε πριν από ένα χρόνο, είναι ξανά ερωτευμένος.

Ερωτευμένος με την Άλκηστη Ζιρώ, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά του Alpha «Αγγελική», αλλά και στα «Νούμερα» του Φοίβου Δεληβοριά.

Το ζευγάρι είναι μαζί τους τελευταίους μήνες και επιλέγουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Οι δυο τους είναι μαζί τους τελευταίους μήνες, έχουν κρατήσει πολύ χαμηλούς τόνους σε αυτή τη σχέση», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γεωργιάδης για τη νέα σχέση μεταξύ της ηθοποιού και του παρουσιαστή.

View this post on Instagram

A post shared by Alkistis (@alkistis_giraud)

«Οι τελευταίοι μήνες ήταν τρελοί»

Ήταν πριν από λίγες ημέρες, ανήμερα της γιορτής του, που ο παρουσιαστής Γιώργος Λέντζας έπεσε θύμα κλοπής.

Ο γνωστός παρουσιαστής δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με την σκυλίτσα του έγραψε αρχικά: «Οι τελευταίες μέρες, οι τελευταίοι μήνες ήταν τρελοί. Σαν πολλές ζωές σε μια. Γι’ αυτό ευχαριστώ για τις ευχές, κι ας γιορτάζει η μισή Ελλάδα. Συμφωνεί και η Τρούφα δίπλα. Και ο Μήτσος που τράβηξε το κλικ. Ως είθισται, η αλήθεια στο πρώτο σχόλιο», ανέφερε αρχικά, ενώ με σχόλιο κάτω από την ανάρτηση αποκάλυψε…

«Να κάνετε ολική ασφάλεια κλοπής στα αυτοκίνητα σας. Καλοτάξιδο στα αλάνια που το σήκωσαν, ευχές από καρδιάς» έγραψε αποκαλύπτοντας έτσι πως έπεσε θύμα κλοπής.