Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θα δώσει τελικά Πανελλήνιες μαζί με άλλους μαθητές ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος;

Θα δώσει τελικά Πανελλήνιες μαζί με άλλους μαθητές ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος;

Συζήτηση άνοιξε για το πώς θα δώσει Πανελλήνιες εξετάσεις ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος που, σύμφωνα με πληροφορίες, θέλει να περάσει στη Νομική.

Στις πανελλήνιες εξετάσεις 2023 θα συμμετέχει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που, σύμφωνα με πληροφορίες, θέλει να περάσει στη Νομική Σχολή.

Όταν έγινε γνωστή η πρόθεση του καταδικασμένου για τη δολοφονία της Καρολάιν, πιλότου, άνοιξε μία συζήτηση για το αν θα έδινε εξετάσεις στο Λύκειο του Λιδωρικίου, μαζί με τους υπόλοιπους μαθητές, κάτι που τελικά, έπειτα από εισήγηση του διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας, Κώστα Δούνα, δεν θα συμβεί.

«Θα λειτουργήσει εξεταστικό κέντρο μέσα στις φυλακές. Έγινε ύστερα από δική μας εισήγηση στο υπουργείο Παιδείας, η οποία έγινε αποδεκτή και όρισε το σωφρονιστικό κατάστημα Μαλανδρίνου ως εξεταστικό κέντρο. Δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση οι μαθητές να δώσουν εξετάσεις με τους φυλακισμένους. Κάναμε, λοιπόν, εισήγηση για ένα επιπλέον εξεταστικό κέντρο. Θα διαγωνιστεί κανονικά στις ίδιες ημερομηνίες και ώρες, στα ίδια θέματα» εξηγεί ο κ. Δούνας, μιλώντας στον Alpha.

«Στο παρελθόν έχουν εξεταστεί κρατούμενοι σε σχολείο»

«Έγινε ευτυχώς δεκτή η εισήγηση της δευτεροβάθμιας διεύθυνσης. Λειτουργεί σχολείο δεύτερης ευκαιρίας στις φυλακές τα τελευταία χρόνια, οπότε υπάρχει υποδομή, έστω και υποτυπώδης για να δώσει εκεί εξετάσεις ο Αναγνωστόπουλος» λέει από την πλευρά του ο Δήμαρχος Δωρίδος, Γιώργος Καπετζώνης.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε, στο παρελθόν έχει συμβεί να δώσουν εξετάσεις άλλοι κρατούμενοι «όχι το ίδιο επικίνδυνοι» όπως λέει ο κ. Καπετζώνης, να δώσεις εξτάσεις σε σχολείο αλλά «σε άλλη αίθουσα, σε άλλο όροφο, χωρίς καμία εμπλοκή κι επαφή με τα παιδιά».

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024