Πέμπτη 16 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Καρλάκη: «Έφαγα αρκετό ξύλο, την 8η φορά έφυγα»

Μαρία Καρλάκη: «Έφαγα αρκετό ξύλο, την 8η φορά έφυγα»

Όπως είπε η ίδια, ο συγκεκριμένος άνδρας μέσω της βιαιοπραγίας εκδήλωνε την αγάπη του.

Μια εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Καρλάκη μίλησε στο «MEGA Καλημέρα».

Η τραγουδίστρια «άνοιξε» την καρδιά της και αναφέρθηκε στην κακοποιητική σχέση και τον ξυλοδαρμό που βίωνε για μεγάλο διάστημα από πρώην σύντροφό της.

Μάλιστα, περιέγραψε τα πρώτα «σημάδια» της κακοποίησής της και αποκάλυψε πως έφαγε πολύ ξύλο.

«Αν δεν φύγεις την πρώτη φορά…»

«Είχαν βγει και κάποιοι και είχαν πει ‘έλα μωρέ, ένα χαστούκι, δεν πειράζει’. Δεν το καταλαβαίνεις στην αρχή γιατί δεν ξεκινάει με βιαιοπραγία. Στην αρχή λες εντάξει μαλώσαμε, αλλά δεν είναι καθόλου έτσι», ανέφερε η τραγουδίστρια, σημειώνοντας πως ο συγκεκριμένος άνδρας μέσω της βιαιοπραγίας εκδήλωνε την αγάπη του.

Και πρόσθεσε: «Αν δεν φύγεις την πρώτη φορά ή την όγδοη δεν φεύγεις ποτέ. Εγώ έφυγα στην 8η φορά. Έφαγα αρκετό ξύλο», είπε, ενώ όταν ρωτήθηκε αν υπήρχαν από την πλευρά του φωνές και απειλές, απάντησε: «Τι να σε απειλήσει όταν είσαι κάτω στο πάτωμα;». «Όλοι αυτοί ξεκινάνε από άσχημα λόγια προσπαθώντας να διεκδικήσουν το μυαλό και τις κινήσεις σου. Να νομίζεις δηλαδή εσύ ότι χωρίς αυτούς δεν μπορείς να λειτουργήσεις, είσαι ένα τίποτα και μετά δεν θα ζεις, θα είσαι μηδέν».

Στη συνέχεια, η Μαρία Καρλάκη μίλησε για την σχέση της με τον Βλάσση Χολέβα και διευκρίνισε πως «δεν υπήρχε τίποτα ερωτικό με τον κύριο Χολέβα δεν ξέρω γιατί πηρέ διάσταση. Δεν με πειράζουν τα σχόλια του κύριου Χολέβα, δεν ήμουν αυτή που του είπα να βγούμε. Με τον κύριο Χολέβα δεν μιλάμε, δεν έχουμε επαφή, δεν χρειάζεται».

Για την συνεργασία της με την Άντζελα Δημητρίου, υπογράμμισε: «Η Άντζελα Δημήτριου είχε κάνει σύσταση σε μια νεαρή τραγουδίστρια που φόραγε πάρα πολύ κοντή φούστα. Είχε απολυτό δίκιο. Εμφανίζομαι στο Κολωνάκι μαζί με τον Άγγελο Διονυσίου μέχρι αρχές Μάϊου».

«Το νέο μου τραγούδι «τι καψούρα» εκτός από ατάκα της εποχής, είναι κάτι που όλοι έχουμε βιώσει», συμπλήρωσε σχετικά με το νέο της τραγούδι.

Sports in

Οι 10 πλουσιότεροι αθλητές στον κόσμο: Πέμπτος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι αθλητές στον κόσμο, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του αμερικανικού περιοδικού Forbes, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι πολύ ψηλά στη λίστα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 16 Μαϊου 2024