Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δανάη Μπάρκα για Γεωργούλη: «Είναι αμήχανο να μιλάς για κάποιον που ξέρεις»

Δανάη Μπάρκα για Γεωργούλη: «Είναι αμήχανο να μιλάς για κάποιον που ξέρεις»

Τι είπε η παρουσιάστρια για τον ηθοποιό και ευρωβουλευτή, που βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα.

Την Μαρίλια Μητρούση συνάντησαν οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι σε βραδινή της έξοδο και την ρώτησαν για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, με τον οποίοι είχε μακρόχρονη στενή φιλία ενώ φήμες τους ήθελαν και ζευγάρι στο παρελθόν.

Η ηθοποιός δεν έκρυψε την αμηχανία της και απέφυγε να τοποθετηθεί επί του θέματος, λέγοντας: «Παιδιά, ειλικρινά δεν θέλω…».

Την βροχή ερωτήσεων που δέχθηκε σχολίασαν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Μετά την προβολή του αποσπάσματος, η Δανάη Μπάρκα έκανε μία πολύ συγκεκριμένη τοποθέτηση και τόνισε ότι είναι δύσκολο να μιλάς για ένα πρόσωπο που όντως έχεις υπάρξει κοντά.

Είπε συγκεκριμένα: «Ρωτήθηκε έξι φορές, οριακά με μανία για ένα θέμα κι έδειξε η κοπέλα εξαρχής αμηχανία. Τώρα πως γίνεται να ρωτά κάποιος, αν κάποιος άλλος είναι βίαιος. Με την απλή λογική ότι ακόμα κι αν έχει ένας άνθρωπος να πει, θα το πει μπροστά σε μία κάμερα; Είναι πολλά τα ερωτήματα που μου γεννιούνται κι επειδή κι εμείς έχουμε βρεθεί στην αντίστοιχη θέση τις τελευταίες ημέρες με αυτό το θέμα.

Έρχονται εδώ συνάδελφοι και καταλαβαίνω τι θέλουν. Μία δήλωση, μια τοποθέτηση. Απορώ πως νομίζουν ότι μπορούμε να μιλήσουμε εύκολα για τέτοια ζητήματα, ειδικά όταν αφορούν ένα πρόσωπο που όντως μπορεί να έχουμε υπάρξει κοντά κι όντως να το γνωρίζουμε.

Επίσης, απορώ και με τα σχόλια που λένε βέβαια δεν το αντιμετώπισαν το ίδιο, δεν μίλησαν. Φυσικά και κανείς δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το ίδιο, όταν έναν άνθρωπο τον γνωρίζει κι όταν έναν άλλον δεν τον γνωρίζει. Δεν σου λέω ότι πρέπει να καταδικάζεις τους αγνώστους και να μην καταδικάζεις τους ανθρώπους που μπορεί να μην γνωρίζεις.

Όταν αποδειχθεί ότι οι άνθρωποι έχουν διαπράξει εγκλήματα, όχι απλά να καταδικάσουμε, αλλά και να τον δείξουμε και με το δάχτυλο. Όμως πριν, δεν είναι μεμπτό να διατηρούμε την ψυχραιμία μας. Σε όλες τις υποθέσεις έχουμε κρατήσει την ψυχραιμία μας».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Sports in

Εισιτήριο πρώτης θέσης, στο τρένο της δεύτερης ευκαιρίας

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το έλεγε από το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Και η δικαίωση απλά, άργησε λίγες ημέρες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024