Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εβελίνα Παπούλια: «Μου τη σβούριξε και χώρισα τη μέρα που παντρεύτηκα»

Εβελίνα Παπούλια: «Μου τη σβούριξε και χώρισα τη μέρα που παντρεύτηκα»

Στον δεύτερο γάμο της που δεν κράτησε περισσότερες από 24 ώρες αναφέρθηκε η αγαπημένη ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια.

Η αγαπημένη ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια μίλησε στο Ποιος είναι πρωινιάτικα με την Μπέττυ Μαγγίρα και αναφέρθηκε στην επιτυχία που είχαν οι «Δύο Ξένοι», το #metoo και την οικογένειά της.

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, η Εβελίνα Παπούλια αναφέρθηκε στο κεφάλαιο του γάμου. «Είναι σαν να είμαι διπολική σε αυτό. Ένα κομμάτι μου θέλει να είναι αφοσιωμένο και να ανήκει κάπου κι ένα άλλο κομμάτι μου πνίγεται αν δεν έχει την απόλυτη ελευθερία.

Ήταν και στα τελειώματα κι εγώ είμαι ένας άνθρωπος παρορμητικός. Δηλαδή αν μου γινόταν μία πρόταση με τρέλα, θα έλεγα ναι και θα ζούσα έτσι. Αν το σκέφτομαι, ήδη το ναι είναι στη φθορά. Είναι σαν να δίνω ένα δίπλωμα χωρισμού εκείνη την ώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Εβελίνα Παπούλια.

Σε ό,τι αφορά τον δεύτερο γάμο της αναφέρθηκε στο γεγονός πως χώρισε την ίδια μέρα, εξηγώντας τον λόγο. «Ναι, ισχύει ότι χώρισα την ίδια ημέρα. Απλά πήγα μετά από μήνα να πάρω τα πράγματα μου κι έφυγα.

Δεν έχεις ακούσει που λένε ότι γυρνώ και λέω ποιος είναι αυτός δίπλα μου; Είπε μια ατάκα που μου τη σβούριξε και λέω εντάξει δεν ξέρει τίποτα για εμένα. Είμαι παρορμητική. Φαίνομαι πιο έντονα παρορμητική. Ξέρω πολύ καλά τους λόγους που θα πω ως εδώ».

Οι «Δύο Ξένοι» και η Εβελίνα Παπούλια

«Είναι η δουλειά μου. Αυτό που μου αρέσει να κάνω. Αυτό το βλέπω σαν μία δουλειά που μόλις τελειώσει επανέρχομαι στην παντόφλα του σπιτιού, στη φόρμα. Τώρα φεύγω, αράζω. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ την επιτυχία με τους «Δύο Ξένους». Δεν ήμασταν και υποψιασμένοι. Ότι θα γινόταν επιτυχία το ήξερα, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ το μέγεθος. Πριν είχα κάνει πολύ λίγα πράγματα. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι αυτό θα έχει μια τέτοια επιτυχία και απήχηση», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά τα σχόλια που είχαν γραφτεί τότε για τον ρόλο της στη σειρά και πως μιμείται την Ελένη Μενεγάκη, η Εβελίνα Παπούλια σημείωσε πως δεν είχε καμία σχέση.

«Αλλά ήταν εκεί πατημένο το σενάριο σε κάποια στοιχεία. Και είχε και έρωτα ο Αλέξανδρος με τη Μενεγάκη. Πάτησε πάνω της σαν περσόνα. Ήταν δύσκολα τα γυρίσματα τότε. Ήταν πολλές ημέρες το επεισόδιο, πάρα πολλές ώρες. Για ένα επεισόδιο να κάνεις 5-6 μέρες γύρισμα τρικάμερο ήταν κούραση. Τώρα βγάζουμε μία μέρα το επεισόδιο», σημείωσε χαρακτηριστικά για τους «Δύο Ξένους».

Και ενώ όλοι έβλεπαν τη σειρά, η Εβελίνα Παπούλια δεν την έχει δει ολόκληρη. «Δεν τα έβλεπα τα επεισόδια γιατί είχα και θέατρο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Sports in

Πιτίνο: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν ο έκτος παίκτης»

Ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024