Τετάρτη 22 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών: Ανοίγει τις πόρτες της στη νέα γενιά Nαυτελλήνων

Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών: Ανοίγει τις πόρτες της στη νέα γενιά Nαυτελλήνων

Η κα Μελίνα Τραυλού, υποδέχθηκε στην έδρα της ΕΕΕ νέους και νέες σπουδαστές και σπουδάστριες από τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού

Τηρώντας τη δέσμευσή της για έναν ανοικτό, ειλικρινή και συστηματικό διάλογο με τη νέα γενιά, η πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Μελίνα Τραυλού υποδέχθηκε στα γραφεία της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών 30 σπουδάστριες και σπουδαστές ΑΕΝ. Η πρόεδρος ανταποκρίθηκε στο αίτημα των Ναυτικών Χρονικών για την παραχώρηση συνέντευξης, επιλέγοντας ως συνομιλητές της, όχι μόνο δημοσιογράφους, αλλά κυρίως νέους και νέες σπουδαστές και σπουδάστριες του ναυτικού επαγγέλματος.

Η πρόεδρος της EEE, Μελίνα Τραυλού, υποδέχθηκε στην έδρα του συλλογικού οργάνου εκπροσώπησης του ελληνικού εφοπλισμού, νέους και νέες σπουδαστές και σπουδάστριες από τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού Σύρου, Κύμης και Ύδρας. Συνομίλησε μαζί τους και απάντησε στις ερωτήσεις τους, ξεκινώντας ουσιαστικά έναν ανοικτό διάλογο με τη νέα γενιά ναυτικών. Η πρόεδρος δήλωσε ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία ανοιχτού διαλόγου θα συνεχιστεί, ενώ δεσμεύθηκε να επισκεφθεί τις ΑΕΝ, στο πλαίσιο της προσωπικής και επί τόπου ενημέρωσής της για τα θέματα που απασχολούν τη δημόσια ναυτική εκπαίδευση.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, η πρόεδρος της ΕΕΕ κάλεσε τις σπουδάστριες και τους σπουδαστές των τριών ΑΕΝ να συστηθούν με τη σειρά τους και να θέσουν τους προβληματισμούς τους, δίνοντάς τους τον πρώτο λόγο, όπως είπε η ίδια χαρακτηριστικά.

Οι ερωτήσεις

Οι ερωτήσεις των σπουδαστών και σπουδαστριών αφορούσαν ένα μεγάλο εύρος θεμάτων, από τη δημόσια εικόνα της ναυτιλίας και τη θέση της γυναίκας σε αυτήν, μέχρι τις πρωτοβουλίες της ελληνόκτητης ναυτιλίας για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματός της. Ταυτόχρονα, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες των ναυτικών ακαδημιών σχετικά με τις προκλήσεις του ναυτικού επαγγέλματος και τις προοπτικές σταδιοδρομίας τους.

Η κ. Τραυλού επεσήμανε τη σημασία της νέας γενιάς ναυτικών αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Το μέλλον της ελληνικής ναυτιλίας είναι οι νέοι άνθρωποι, γυναίκες και άνδρες, που θα πρωταγωνιστήσουν στον κλάδο. Το όραμά μου είναι η ελληνική ναυτιλία να συνεχίσει να είναι ηγέτιδα παγκόσμια. Και να είμαστε υπερήφανοι, όχι μόνο για τον αριθμό και την ποιότητα των πλοίων μας, αλλά και για την υπεροχή των Ελληνίδων και Ελλήνων στο ανθρώπινο δυναμικό της ναυτιλίας μας. Διότι οι άνθρωποι είναι που κάνουν τη διαφορά στη δουλειά μας».

Sports in

Αφιέρωμα της Euroleague στον Ολυμπιακό ενόψει του Final Four (vid)

Η Euroleague ετοίμασε ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα για τον Ολυμπιακό με αφορμή το Final Four του Βερολίνου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 22 Μαϊου 2024