Πυρηνικά: Η Ρωσία μπορεί να αποσυρθεί από τη συνθήκη για τους πυρηνικούς πυραύλους μέσου και μικρού βεληνεκούς
Τι δήλωσε ο Βλαντίμιρ Γερμάκοφ, επικεφαλής στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών για τη μη διάδοση των πυρηνικών όπλων.
Η Ρωσία μπορεί λόγω των ενεργειών των ΗΠΑ να αποσυρθεί από το μορατόριουμ στην ανάπτυξη πυραύλων μέσου και μικρού βεληνεκούς, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, επικαλούμενο σημερινή δήλωση υψηλόβαθμου Ρώσου διπλωμάτη.
«Ολοένα και πιο εύθραυστο το μορατόριουμ»
Ο Βλαντίμιρ Γερμάκοφ, ο επικεφαλής στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών για τη μη διάδοση των πυρηνικών όπλων, δήλωσε στο ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ότι η Μόσχα θα αξιολογήσει το βεληνεκές των αμερικανικής κατασκευής πυραύλων, οι οποίοι, όπως είπε, μπορούν να φτάσουν στην περιφέρεια Ασίας – Ειρηνικού.
«Ωστόσο ακόμη και τώρα μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι τα αποσταθεροποιητικά αμερικανικά στρατιωτικά προγράμματα και οι σύμμαχοί τους καθιστούν το μορατόριούμ μας ολοένα και πιο εύθραυστο –και στην περιφέρεια Ασίας-Ειρηνικού και στην Ευρώπη», σημείωσε ο Γερμάκοφ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Tax Bureau Nabs 380 ‘Sham’ Companies With Arrears of 43mln€
- Γιατί ο Λανουά αποφεύγει να πηγαίνει στα ντέρμπι
- ΕΕ: Οι Κόστα και φον ντερ Λάιεν ζήτησαν ταχύτερη, πιο συντονισμένη, στρατηγικά προσανατολισμένη Ευρώπη
- Απόβαση αγροτών στην Αθήνα – «Καμία από τις δεσμεύσεις-ψίχουλα του πρωθυπουργού δεν έχει υλοποιηθεί»
- Αρμπάιτ: Επιστρέφει από 21 Φλεβάρη και για λίγες παραστάσεις στο θέατρο Σταθμός
- Εφορία: Ποιοι δικαιούνται κούρεμα έως 50% στα πρόστιμα – Τι πρέπει να κάνετε


