Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σε ρυθμό Φενέρ

Σε ρυθμό Φενέρ

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και ετοιμάζεται για την πρόκληση

Το έπος της Ρώμης, σαν χθες πριν από 26 χρόνια με το πρώτο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ολυμπιακού δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο με την ΚΑΕ να έχει τη σχετική ανάρτηση.

Σαφέστατα είναι μια από τις κορυφαίες στιγμές του συλλόγου που έχει μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη όλων ακόμα και σημερινών πρωταγωνιστών όπως για παράδειγμα ο κόουτς Μπαρτζώκας, φαν του Ολυμπιακού από τα νεανικά του χρόνια.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών μπορεί να κρατά καλά φυλαγμένες τις όμορφες αναμνήσεις αλλά η προσοχή του εστιάζεται φυσικά στο σήμερα και βασικά στο… αύριο όπου ο Ολυμπιακός μπαίνει στα πλέι οφ με αντίπαλο τη Φενερμπαχτσέ.

«Το μαχητικό πνεύμα σε αυτή την ομάδα είναι πολύ σημαντικό, ακόμα κι όταν χάνεις. Κάθε εβδομάδα, ακόμα και δύο φορές, πρέπει να είσαι έτοιμος κόντρα στους καλύτερους προπονητές της Ευρώπης, τους καλύτερους παίκτες, τις καλύτερες τακτικές.

Ελπίζω αυτός ο ενθουσιασμός, αυτό το εξαιρετικό συναίσθημα που έχω για την ομάδα να καταλήξουν σε τίτλους, όπως και πέρυσι με δύο εγχώριους τίτλους και το φάιναλ φορ. Αν μπορούμε να το επαναλάβουμε φέτος αυτό το επίτευγμα, θα είναι υπέροχο» τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού στο μικρό βίντεο-αφιέρωμα της Ευρωλίγκας για το συγκεκριμένο ζευγάρι όπου φυσικά φιλοξενείται και ο μεγάλος αντίπαλός του ο ομοσπονδιακός προπονητής και τεχνικός της Φενερμπαχτσέ Δημήτρης Ιτούδης.

«Βλέπω την επιθυμία των φιλάθλων, καταλαβαίνω τις προσδοκίες, τις υποχρεώσεις, την ιστορία. Ανυπομονώ γι’ αυτή την πρόκληση. Εχουμε την επιθυμία, τη γνώση, την ικανότητα να βγούμε εκεί έξω και να παλέψουμε.

Ολα κερδίζονται στο παρκέ. Οσο είμαστε υγιείς, σωματικά και πνευματικά, αυτό θέλουμε, αυτό ζητάω, για αυτό προσεύχομαι» τόνισε χαρακτηριστικά.

Η Φενερμπαχτσέ βρίσκεται από χθες το βράδυ στην Αθήνα και είναι έτοιμη να παίξει τα ρέστα της για να διορθώσει μέσα σε 10 μέρες μια ευρωπαϊκή χρονιά που δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμεναν όλοι στον σύλλογο.

Τα πλέι οφ αρχίζουν σήμερα με το πιο αμφίρροπο (στα χαρτιά) ζευγάρι Μονακό – Μακάμπι (21.15 – Novasports 4) και με την αναμέτρηση Ρεάλ – Παρτίζαν (21.45 – Novasports 2) όπου ο Κέβιν Πάντερ τόνισε: «Στόχος δεν είναι να πάρουμε απλά ένα από τα δύο πρώτα ματς στη Μαδρίτη. Ο στόχος, ειλικρινά, είναι να τα κερδίσουμε και τα δύο και να προκριθούμε με 3-0».

Δεν γνωρίζουμε αν ο κόουτς Ομπράντοβιτς ήταν γνώστης της συγκεκριμένης δήλωσης…

Sports in

Ξανά και ξανά: Η Marca «έντυσε» πάλι τον Μεντιλίμπαρ δαφνοστεφανωμένο έφηβο (pic)

Όπως με τη Φενέρ. Έτσι και με τη Βίλα. Η Marca επέλεξε τον ίδιο τρόπο για να συγχαρεί Ολυμπιακό και Μεντιλίμπαρ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024