Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μυλωνάκης για Βελόπουλο: «Του δίναμε κάθε μήνα 500 ευρώ μαύρα, πού πήγαν τα λεφτά;»

Μυλωνάκης για Βελόπουλο: «Του δίναμε κάθε μήνα 500 ευρώ μαύρα, πού πήγαν τα λεφτά;»

«Είμαι διατεθειμένος να το φτάσω μέχρι τέλους. Αυτά τα πράγματα γίνονται με μέτρο και γίνονται πάντα με αποδείξεις», είπε ο Αντώνης Μυλωνάκης προαγγέλλοντας «πόλεμο» με τον άλλοτε αρχηγό του.

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες στις οποίες προβαίνει κατά του τέως στενού συνεργάτη του και προέδρου της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκου Βελόπουλου, ο πρώην βουλευτής του κόμματος, Αντώνης Μυλωνάκης.

Η κόντρα μεταξύ των δύο άλλοτε φίλων που πλέον έχουν γίνει άσπονδοι εχθροί τείνει να εξελιχθεί σε πόλεμο με τον κ. Μυλώνακη μετά τις καταγγελίες προς τον Κυριάκο Βελόπουλο για εγκληματική οργάνωση, να πηγαίνει ένα βήμα παραπάνω και να καταγγέλει πληρωμές  500 ευρώ σε «μαύρα».

Μάλιστα δεν λείπουν και οι εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις με τον πρόεδρο της «Ελληνικής Λύσης» να αποκαλεί τον κ. Μυλώνακη «τέως, πολιτικό σκουπίδι, ψεύτη και διεφθαρμένο», ενώ ο πρώην βουλευτής του κόμματος χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Βελόπουλο, «πολιτικό απατεώνας που κοροϊδεύει την κοινωνία».

Οι πληρωμές σε «μαύρα»

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό « Παραπολιτικά 90,1» και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τον Δημήτρη Τάκη και την Χριστίνα Κοραή ο Αντώνης Μυλωνάκης, ο κ. Μυλώνακης εμφανίστηκε διατεθειμένος να πάει μέχρι τέλους και έκανε νέες πολύ σοβαρές καταγγελίες για το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.

«Από προχθές είχα ενημερώσει τον κ. Σαράκη ο οποίος θα είναι και στο ψηφοδέλτιο επικρατείας και λυπάμαι πολύ για τον εκλεκτό αυτό δικηγόρο. Ο κ.Βελόπουλος έχει μάθει να θυματοποιεί τον εαυτό του ότι φταίνε όλο οι άλλοι, να χειρίζεται τους ανθρώπους κατά το δοκούν, όπως θέλει με διάφορους τρόπους», είπε αρχικά.

Αναφορικά με τη δήλωσή του ότι θα ζητήσει κομματικό έλεγχο μάλιστα προέβη σε μία ακόμα πολύ σοβαρή καταγγελία: «Είμαστε σε ένα κομματικό μηχανισμό που διαχειρίζεται χρήματα άρα εκτός από όλα τα άλλα είναι και οικονομικό το θέμα γιατί τα λεφτά τα οποία διαχειρίζεται ένα κόμμα δεν είναι δικά του. 800 χιλιάδες είναι η επιχορήγηση το χρόνο, 200 χιλιάδες είναι για τα ιδρύματα. Είναι μετά τα χρήματα τα οποία δίνουν οι βουλευτές γιατί αυτά φορολογούνται στους βουλευτές.

Εμείς δίνουμε 1.500 ευρώ το μήνα, 1.000 ευρώ τα παίρνει το κόμμα κατευθείαν από τη μισθοδοσία και τα 500 ευρώ είναι μαύρα σε ένα φάκελο. Μπορεί να κατηγορηθούμε κι εμείς, δεν έχει να κάνει, αλλά αυτά τα πράγματα είναι η αλήθεια.

Ο κ. Βελόπουλος ζήτησε 1.500 ευρώ. Δεν προβλέπεται πάνω από 1.000 ευρώ, αν δείτε αυτά που σημειώνουμε όταν πάει στο λογιστήριο της Βουλής δεν μπορεί να πάρει πάνω από 1.000 ευρώ και άλλα 500 μαύρα. Εγώ τα φορολογούμαι δεν είναι κάτι. Εικάζω ότι χρησιμοποιούνται για το κόμμα αλλά δεν πρέπει να ξέρουμε τι γίνεται; Δεν κατηγορώ κανέναν».

Γιατί τα καταγγέλλει τώρα όλα αυτά

Σε ερώτηση γιατί δεν τα κατήγγειλε νωρίτερα όλα αυτά, ο κ. Μυλωνάκης απάντησε: «Είχα εμπιστοσύνη τώρα έχασα την εμπιστοσύνη μου. Πήγαν να με σπιλώνουν, τώρα αμύνομαι για την τιμή μου. Δεν κάνω μηνύσεις ούτε αγωγές εγώ, εγώ θα ζητήσω να γίνει έλεγχος των οικονομικών του κόμματος να δούμε πού πήγαν τα λεφτά.

Με αποδείξεις κλπ. Δεν έχω εμπιστοσύνη, όταν κορόιδεψε, όταν παραμύθιασε όταν τον φίλο υποτίθεται που είχε και τώρα με αποκαλεί ο τέως, με αποκαλεί πολιτικό σκουπίδι, με αποκαλεί ψεύτη και διεφθαρμένο άρα πρέπει να δικαιολογήσει ότι είμαι διεφθαρμένος. Εγώ δεν κατηγορώ κανέναν, εγώ ζητάω έλεγχο γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη.

«Ο Βελόπουλος τελικά αποδεικνύεται πολιτικός απατεώνας»

«Ο Βελόπουλος τελικά αποδεικνύεται πολιτικός απατεώνας, κοροϊδεύει την κοινωνία. Είμαι διατεθειμένος να το φτάσω μέχρι τέλους. Αυτά τα πράγματα γίνονται με μέτρο και γίνονται πάντα με αποδείξεις.

Αυτό το κόμμα πλέον μου δίνει την εντύπωση ότι λειτουργεί σαν μια πολιτική εγκληματική οργάνωση η οποία έχει σκοπό τη δολοφονία χαρακτήρων, σπίλωση υποψηφίων και βουλευτών. Αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει.

Στη θέση μου θέλει να βάλει τον λογιστή του κόμματος», κατέληξε ο πρώην βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης».

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024