Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θύμα τροχαίου Ελληνίδα πρωταθλήτρια – Την παρέσυρε αυτοκίνητο

Θύμα τροχαίου Ελληνίδα πρωταθλήτρια – Την παρέσυρε αυτοκίνητο

Η κατάσταση της υγείας της

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη έπεσε η πρωταθλήτρια του βάδην, Κυριακή Φιλτισάκου καθώς την χτύπησε αυτοκίνητο την ώρα που έκανε προπόνηση.

Η αθλήτρια νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου και θα παραμείνει για γενικό έλεγχο και παρακολούθηση, σύμφωνα με το ΣΕΓΑΣ.

Η κατάσταση της υγείας της

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Φιλτισάκου δεν έχει βαριά χτυπήματα, ωστόσο η αξονική τομογραφία θα δείξει τη σοβαρότητα των ενοχλήσεων στον ώμο και στην πλάτη.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και χωρίς προφανή αιτία έπεσε πάνω στην αθλήτρια σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Δείτε το ρεπορτάζ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ:

Αυτοκίνητο χτύπησε την Κυριακή Φιλτισάκου στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης στο Άστρος Κυνουρίας. Η αθλήτρια νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου και θα παραμείνει για γενικό έλεγχο και παρακολούθηση. Η Φιλτισάκου δεν έχει βαριά χτυπήματα, ωστόσο η αξονική τομογραφία θα δείξει τη σοβαρότητα των ενοχλήσεων στον ώμο και στην πλάτη.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος και χωρίς προφανή αιτία έπεσε πάνω στην αθλήτρια σε κεντρικό σημείο της πόλης. Αμέσως κινητοποιήθηκε ο προπονητής της που ήταν μαζί της, καθώς και όσοι ήταν μπροστά στο συμβάν. Η αθλήτρια αρχικά μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Άστρους κι από εκεί στο νοσοκομείο Τρίπολης.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024