
Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ περπατάει μπροστά από τον Λευκό Πύργο
Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ κατάφερε να σταθεί στα πόδια του και πλέον απολαμβάνει την καθημερινότητα.
Μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας έστειλε ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ είχε συγκινήσει όλη την Ελλάδα που έχει συγκινήσει όλη την Ελλάδα με τη δύναμη της ψυχής του και τη μάχη που δίνει με τη νωτιαία μυική ατροφία.
Ο μικρός με τη βοήθεια πολλών συνανθρώπων μας κατάφερε να ταξιδέψει στη Βοστώνη των ΗΠΑ ώστε να υποβληθεί σε μια σωτήρια γονιδιακή θεραπεία.
Έκτοτε έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου καθώς κατάφερε να σταθεί στα πόδια του και να απολαμβάνει τις γιορτές.
Έτσι ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ βρέθηκε μαζί με τους γονείς στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης και περπάτησε μπροστά από τον Λευκό Πύργο.
Μάλιστα οι γονείς του μικρού δημοσίευσαν ένα βίντεο από το σημείο, στο οποίο εύχονται «Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη!!».
Αναλυτικά η ανάρτηση
«Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη!! Ευχόμαστε σε όλους σας υγεία και χαρά! Απολαμβάνουμε χαρούμενες στιγμές στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη, μπροστά στο Λευκό Πύργο! Κάτι τέτοιες στιγμές μας γεμίζουν με αισιοδοξία και δύναμη! Σας στέλνουμε την αγάπη μας!!», έγραψαν στη λεζάντα του βίντεο οι γονείς του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ.
- Ιράν: Και το Κρεμλίνο επιβεβαιώνει τη συνάντηση Πούτιν – Αραγτσί «στην Αγία Πετρούπολη»
- Σικελία: Αναχωρεί για τη Γάζα ο μεγαλύτερος μέχρι σήμερα στόλος με ανθρωπιστική βοήθεια
- Επίθεση – Ουάσιγκτον: Η βία δεν έχει θέση «στη δημοκρατία μας», τονίζει ο Ομπάμα
- Πετρέλαιο: Αυξάνονται οι τιμές κατά 2% και πλέον ελλείψει συνομιλιών ΗΠΑ – Ιράν
- SIPRI: Οι παγκόσμιες στρατιωτικές δαπάνες πλησίασαν τα 3 τρισ. δολάρια το 2025
- Λίβανος: 14 νεκροί, ανάμεσά τους 2 παιδιά στις επιθέσεις του Ισραήλ




