Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γιουβέντους – Νάπολι 0-1: Πέρασαν από το Τορίνο οι «παρτενοπέι»

Γιουβέντους – Νάπολι 0-1: Πέρασαν από το Τορίνο οι «παρτενοπέι»

Η Νάπολι ήταν η μεγάλη νικήτρια στη ματσάρα με τη Γιουβέντους, επικρατώντας με σκορ 1-0 χάρη σε τέρμα του Ρασπαντόρι στις καθυστερήσεις.

Ακόμη ένα (τεράστιο) βήμα προς την κατάκτηση του 3ου πρωταθλήματος της Ιστορίας της έκανε η Νάπολι, φεύγοντας με μεγάλο διπλό από τo «Allianz Stadium».

Οι «παρτενοπέι» νίκησαν τη Γιουβέντους με 1-0 στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Serie A με… buzzer-beater γκολ του Ρασπαντόρι στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων και πλέον χρειάζεται άλλους 5 βαθμούς στα τελευταία 7 ματς της ιταλικής Λίγκας για να κατακτήσουν και μαθηματικά τον εφετινό τίτλο!

Η Γιουβέντους είχε πολύ πιο καθαρές ευκαιρίες για να φτάσει στο γκολ, όμως η άμυνα της Νάπολι ανταποκρίθηκε εξαιρετικά. Στο 83′ η «Γιούβε» σημείωσε γκολ με τον Ντι Μαρία, το οποίο όμως ακυρώθηκε από το VAR για υπόδειξη φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης.

Και στο 90’+4′ ο Ρασπαντόρι με εξαιρετικό πλασέ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Στσέζνι, χαρίζοντας άλλο ένα μεγάλο τρίποντο… τίτλου στη Νάπολι.

Γιουβέντους: Σέζνι, Ντανίλο, Γκάτι, Ρουγκάνι, Κουαδράδο, Κόστιτς (61’ Κιέζα), Ραμπιό, Λοκατέλι, Μιρέτι (61’ Ντι Μαρία), Σουλέ (66’ Φατζιόλι), Μίλικ (90’ Βλάχοβιτς).

Νάπολι: Μερέτ, Ζέσους, Ντι Λορέντζο, Κιμ, Ολιβέρα, Λομπότκα (90+6’ Ραχμάνι), Εντομπελέ (68’ Ελμάς), Ανγκισά, Λοσάνο (68’ Ζιελίνσκι), Οσιμέν, Κβαρατσχέλια (86’ Ραζπαντόρι).

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024