Κοντά στη Μπάγερν ο Λάσο
Σύμφωνα με ισπανικά Μέσα ενημέρωσης ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ είναι πολύ κοντά στους Βαυαρούς.
Έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους είναι ο Ισπανός τεχνικός Πάμπλο Λάσο και μάλιστα όπως γράφουν Μέσα ενημέρωσης της πατρίδας του έχει βρει και τον επόμενο σταθμός της καριέρας του ο οποίος θα είναι στην Γερμανία. Όπως γράφει το ισπανικό Relevo ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης (που άφησε τον πάγκο της με επεισοδιακό τρόπο), είναι πολύ κοντά στο να πει το «Ναι» στη Μπάγερν Μονάχου.
Η ομάδα του Μονάχου σκοπεύει να μετακινηθεί το 2024 στο νέο της γήπεδο, χωρητικότητας 14.000 θεατών και έχει μεγαλεπήβολα σχέδια για το μέλλον της. Το μπάτζετ των Βαυαρών αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά και πέρα από μεταγραφικές κινήσεις είναι έτοιμοι να δώσουν τα… κλειδιά της ομάδας στον Λάσο ο οποίος έχει κερδίσει δυο Ευρωλίγκες με τη Ρεάλ και θέλουν να τους οδηγήσει τουλάχιστον στα Play-Offs της Euroleague για αρχή.
Αξίζει να σημειώσουμε πως παρελθόν από την Μπάγερν αναμένεται να αποτελέσει ο Ιταλός τεχνικός Αντρέα Τρινκίερι με το όνομα του να ακούγεται ήδη για τον πάγκο της Αναντολού Εφές, μετά και την αποχώρηση του Εργκίν Αταμάν προ Αθήνα μεριά για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.
- Στο… ρελαντί η ανανέωση των αθηναϊκών συγκοινωνιών
- Αξιοποίηση δασικών εκτάσεων υπό προϋποθέσεις
- Ενοίκια: Τριπλή ενίσχυση φέτος για 50.000 δημόσιους λειτουργούς
- «Σ’ αγαπώ, πατέρα, αλλά μισώ όσα εκπροσωπείς»: Από την ελίτ στον IRA η «περήφανα ένοχη» Ρόουζ Ντάγκντεϊλ
- Το φιλμ Electroma των Daft Punk γιορτάζει 20 χρόνια ζωής
- Είναι ο ναρκισσισμός… κληρονομικός;





