Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δρόμος της Θεσσαλονίκης θα αναφέρεται στη γενοκτονία των Αρμενίων

Δρόμος της Θεσσαλονίκης θα αναφέρεται στη γενοκτονία των Αρμενίων

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας δήλωσε πως σύντομα κεντρικός δρόμος της πόλης θα αναφέρεται στη γενοκτονία των Αρμενίων.

«Πολύ σύντομα ένας κεντρικός δρόμος της πόλης θα αναφέρεται στη Γενοκτονία των Αρμενίων», ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας κατά την ομιλία του σε εκδήλωση μνήμης για την 108η επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων.

Με την επισήμανση ότι οι Αρμένιοι αντιστάθηκαν με σθένος και αυτοπεποίθηση, ο κ. Ζέρβας υπογράμμισε ότι η πορεία προς την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων θα γίνει φάρος και οδηγός για την αναγνώριση των Γενοκτονιών όλου του Ελληνισμού. «Είναι ώριμες οι συνθήκες και είμαστε ιδιαίτερα αποφασισμένοι», τόνισε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, στέλνοντας το μήνυμα ότι «το ‘Ποτέ Ξανά‘, που λέγεται σε κάθε τέτοια επέτειο, πρέπει να το οικοδομούμε κάθε μέρα και να ισχύει με την ίδια ένταση για όλους τους λαούς».

Στην κεντρική τοποθέτησή του ο κ. Ζέρβας υπογράμμισε: «Η ιστορία κάθε έθνους είναι συνδεδεμένη με γεγονότα και ημερομηνίες που καθορίζουν τη μετέπειτα πορεία του. Οι σταθμοί αυτοί είναι πολλοί: 1915, 1919, 1922, 1955, 1965, 1974. Αρμένιοι, Πόντιοι, Μικρασιάτες, Καππαδόκες, Κωνσταντινουπολίτες, Κύπριοι… Δεν ξεχνούμε, τιμούμε και ενώνουμε δυνάμεις».

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024