Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νέα… σφαλιάρα για Γιουνάιτεντ – Χάνει τη σεζόν βασικός της παίκτης

Νέα… σφαλιάρα για Γιουνάιτεντ – Χάνει τη σεζόν βασικός της παίκτης

Τα προβλήματα αυξάνονται για τον Έρικ Τεν Χαγκ και τη Γιουνάιτεντ, αφού ένας ακόμα 11δάτος ποδοσφαιριστής τίθεται εκτός δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η κόντρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Σεβίλλη για τα προημιτελικά του Europa League άφησε πολλές πληγές στους Κόκκινους Διάβολους. Πέρα από τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης, έχασε και δύο ποδοσφαιριστές που ήταν βασικοί για την ομάδα.

Μετά τον Λισάντρο Μαρτίνες λοιπόν και ο Ραφαέλ Βαράν, παρτενέρ του στο κέντρο άμυνας της Γιουνάιτεντ, τίθεται εκτός ομάδας για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός αποχώρησε στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Σεβίλλη και θα απουσιάσει σίγουρα από τον σημερινό (23/4) ημιτελικό του FA Cup κόντρα στην Μπράιτον.

Όμως το κακό για τον Έρικ Τεν Χαγκ είναι πως η απουσία του τελικά δεν θα περιοριστεί μόνο σε ένα ματς. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής όπως αναφέρει η Mirror, δείχνουν σοβαρό πρόβλημα στον αστράγαλο που σημαίνει απουσία έως και έξι εβδομάδων. Κάτι που σημαίνει πως θα χάσει και τα 8 εναπομείναντα ματς της Γιουνάιτεντ για την Premier League.

Ματς που αναμένονται να είναι αίμα και άμμος μιας και η μάχη για την έξοδο στο Champions League φουντώνει καθώς εκτός από τις Νιουκάστλ και Τότεναμ που λογίζονται ως άμεσοι διεκδικητές της θέσης ίσως προκύψει στην πορεία και η Λίβερπουλ που δίνει τα πάντα για να προλάβει να… χωθεί στην 4άδα.

Πιθανότητα μικρή αλλά όχι ανύπαρκτη. Και με τον Μαγκουάιρ να δείχνει την εικόνα που μας έδειξε στα ματς κόντρα στη Σεβίλλη και με δεδομένο το κακό «κούμπωμα» του με τον Λίντελοφ, κάνει τους Κόκκινους Διάβολους ιδιαίτερα ευάλωτους στην άμυνα και το κυνήγι των δύο θέσεων του Champions League anoikt;o se ;olew tiw probl;eceiw.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024