
Αυτή είναι η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ με τον Γιοβάνοβιτς να έχει μια αλλαγή στο αρχικό σχήμα των πράσινων σε σε σχέση με την ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό.
Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ (23/4, 20:00, Novasports Prime) στην Τούμπα για την 5η αγωνιστική των playoffs της Super League και λίγη ώρα από την έναρξη της αναμέτρησης έγινε γνωστή η ενδεκάδα του τριφυλλιού.
Ο Παναθηναϊκός όπως αναμενόταν έχει μόνο μια αλλαγή σε σχέση με τη νίκη του κόντρα στον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο με τον Μάγκνουσον να επιστρέφει στην ενδεκάδα αντί του Σάρλια, ενώ από εκεί και πέρα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει επιλέξει τόσο τα ίδια πρόσωπα, όσο και τον ίδιο σχηματισμό.
Η ενδεκάδα των πράσινων αποτελείται από τους:
Μπρινιόλι, Σάντσες, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Κουρμπέλη, Τσέριν, Παλάσιος, Μπερνάρ, Σπόραρ.
Στον πάγκο είναι οι: Λοντίγκιν, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Μαντσίνι, Τσοκάι, Κώτσιρας, Σάρλια και Βέρμπιτς.
- Ξεκάθαρος ο υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ: «Δεν θέλουμε να αποκλειστεί το Ιράν από το Μουντιάλ»
- Η έπαυλη του Scarface πωλείται για το ποσό ρεκόρ των 237 εκατ. δολαρίων
- Έγραψε ιστορία το Μεσολόγγι στις Η.Π.Α-Τι αποφάσισε το Κογκρέσο
- Εργαζόμενοι συνταξιούχοι: Προσαύξηση της σύνταξης ανά πενταετία
- ΝΒΑ: Νίκησαν και έκαναν το 2-1 Χοκς και Τίμπεργουλβς – Μείωσαν οι Ράπτορς (vids)
- Τετραμερής Ελλάδας, Κύπρου, Ιταλίας, Μάλτας στην Αγία Νάπα – Στο επίκεντρο η αποτροπή νέας μεταναστευτικής κρίσης



