
Τροχαίο στον Πλαταμώνα: Σοκάρουν oι φωτογραφίες από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 19χρονος που έχασε την ζωή του
Ένας νεκρός από το τροχαίο στον Πλαταμώνα.
Άμορφη μάζα σιδερικών έγινε το ασημί αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 19χρονος, ο οποίος έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, λίγο μετά τη σήραγγα του Πλαταμώνα, τα ξημερώματα της Κυριακής.
Λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη- Αθήνα, έπεσε πάνω σε δύο ΙΧ επιβατικά τα οποία ήταν σταματημένα στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης επί της ΠΑΘΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το λεωφορείο του ΚΤΕΛ έπεσε πρώτα με σφοδρότητα στο ασημί αυτοκίνητο, το οποίο στη συνέχεια χτύπησε το μπλε αυτοκίνητο, και αυτό «καρφώθηκε» ανάμεσα στο λεωφορείο και το πρώτο όχημα.
Ο 19χρονος ήταν συνοδηγός στο ασημί αυτοκίνητο. Στο ίδιο αυτοκίνητο επέβαιναν και οι τρεις σοβαρά τραυματίες, 19, 22 και 34 ετών. Ένας από τους σοβαρά τραυματίες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λάρισας, ενώ οι άλλοι δύο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.
Δείτε εικόνες από το όχημα:
Οι τρεις που τραυματίστηκαν πιο ελαφρά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λάρισας. Πρόκειται για έναν 44χρονο, μία 42χρονη και μία ανήλικη οκτώ ετών, οι οποίοι ήταν επιβάτες του μπλε αυτοκίνητο.
- Το προφίλ του Τζέιλεν Γουίλσον που φέρεται να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό (vids)
- Ο ΣΥΡΙΖΑ που… έφαγε τον εαυτό του: Κρίση ηγεσίας, ταυτότητας και κοινωνικής εκπροσώπησης οδήγησαν στην πτώση
- Sky Sports: «Ο Λευκός Οίκος άναψε πράσινο στην Αργεντινή για το πανό των Φώκλαντ στον τελικό (vid)
- Συνθήκες καύσωνα μέχρι την Τετάρτη – Συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου
- Ιράν: Δύο άνδρες εκτελέστηκαν δι’ απαγχονισμού για τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις του Ιανουαρίου
- Τσιτσιπάς: Η απονομή του τροπαίου στο Γκστάαντ και η ατάκα για την… αγελάδα (vid)

