Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ζώδια: Τα τέσσερα ζώδια που θα νιώσουν πίεση

Ζώδια: Τα τέσσερα ζώδια που θα νιώσουν πίεση

Η Σελήνη κινείται στους Διδύμους επηρεάζοντας κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη μέσα στην ημέρα δημιουργεί ένα ιδανικό σκηνικό κοινωνικότητας και εξωστρέφειας. Επικοινωνία, κατανόηση και αισιοδοξία ευνοούν κάθε είδους σχέσεις και βοηθούν να περάσουμε μοναδικά σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθούμε.

Τα ζώδια αναλυτικά:

Κριός

Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, για να μην έρθεις σε ρήξη με άτομα του περιβάλλοντός σου.

Ταύρος

Η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα μπορέσεις να μιλήσεις με ενδιαφέροντα άτομα. Άκουσε τη γνώμη τους και προσπάθησε να υιοθετήσεις τη δική τους, αισιόδοξη στάση, γιατί θα σε κάνει να δεις τα πράγματα αλλιώς και να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να βελτιώσεις τη ζωή σου.

Δίδυμοι

Σήμερα έχε υπομονή με τους συνανθρώπους σου. Θα γίνονται κάποια λάθη και δεν θα τα προλαβαίνεις.

Καρκίνος

Είναι μια πολύ θετική μέρα για εσένα η σημερινή Κυριακή.  Δες με μεγαλύτερο προγραμματισμό τα ζητήματά σου και ολοκλήρωσε τις δουλειές σου με ηρεμία και συνέπεια.

Λέων

Είσαι σε μια πολύ καλή μέρα που ευνοεί τα σχέδιά σου και σε κάνει να αισιοδοξείς για το μέλλον. Μην χάσεις αυτή τη θετική διάθεση που θα σου δώσει δύναμη και ενέργεια να καταφέρεις τα πάντα.

Παρθένος

Μην αφήνεις τη θεωρία να σε παρασύρει και πέρασε στην πράξη, για να νιώσεις ότι φεύγουν από πάνω σου υποχρεώσεις. Η μέρα είναι καλή πάντως, για να τακτοποιήσεις ζητήματα που αφορούν στο οικογενειακό σου περιβάλλον.

Ζυγός

Μπορεί να μην έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς για κινήσεις που κάνεις σε διάφορους τομείς, αλλά να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα θα πάρεις αυτά που θέλεις, τόσο ηθικά όσο και υλικά.

Σκορπιός

Η σημερινή Κυριακή σε βρίσκει σκεπτικό και αρκετά απογοητευμένο από κάποιες εξελίξεις. Η κακή σου διάθεση δε σου επιτρέπει να χαρείς για τα ευχάριστα γεγονότα που θα μάθεις και αφορούν κάποιους δικούς σου ανθρώπους.

Τοξότης

Με τη δυναμικότητα που έχεις, θα καταφέρεις πράγματα που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Θα δεχτείς την υποστήριξη δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Αιγόκερως

Να θυμάσαι πως τα καλά δεν έρχονται αν δεν είσαι και εσύ διατεθειμένος να τα διεκδικήσεις. Με ζήλο και αυτοπεποίθηση κινήσου, έχοντας για σύμμαχο τις ικανότητές σου και θα αποκτήσεις όλα όσα σου αναλογούν.

Υδροχόος

Για να το επιτύχεις πρέπει να βάλεις ένα πρόγραμμα και μην τα πιάνεις όλα μαζί. Η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη και κανένας δεν μπορεί να σου αντισταθεί.

Ιχθείς

Ιχθύ από σήμερα τα πράγματα είναι πιο θετικά, γιατί πραγματικά συμβαίνουν ευχάριστα γεγονότα δίπλα σου τα οποία λόγω περίεργης ψυχολογικής σου κατάστασης, παραμελείς.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024