Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πανικός από τον Κώστα Λεφάκη: Αυτά τα πέντε ζώδια θα υποφέρουν

Πανικός από τον Κώστα Λεφάκη: Αυτά τα πέντε ζώδια θα υποφέρουν

Δείτε αναλυτικά...

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για όλα τα ζώδια μοιράστηκε σήμερα Παρασκευή ο Κώστας Λεφάκης.

Ο γνωστός αστρολόγος, μέσα από την ιστοσελίδα elle.gr, προειδοποίησε για ευχάριστες και… δυσάρεστες εκπλήξεις και ανατροπές.

Δείτε αναλυτικά…

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα ευαίσθητοι συναισθηματικά δείχνετε σήμερα. Φυλαχτείτε από κάποιες επικίνδυνες νομικές καταστάσεις, και μην ρισκάρετε τίποτε σήμερα. Η υγεία σας μπορεί να σας ταλαιπωρήσει..

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να αποκομίσετε οφέλη από την αυξανόμενη δημοτικότητά σας, χωρίς να παίρνετε τώρα άμεσες αποφάσεις. Προσωρινά εμπόδια δεν πρέπει να σας αποδιοργανώνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα ευέξαπτοι και ευαίσθητοι εμφανίζεστε σήμερα, ενώ ένα ξαφνικό νέο από την δουλειά σας μπορεί να σας ταράξει. Ίσως όμως τελικά αποβεί εις όφελός σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικογενειακά προβλήματα μπορεί να έλθουν στην επιφάνεια και να σας προβληματίσουν. Προνοήστε για ξαφνικά έξοδα. Κάποια αλλαγή δουλειάς είναι ακόμα πιθανή.

ΛΕΩΝ

Μείνετε ψύχραιμοι στις περιστάσεις και δείξτε αυτοσυγκράτηση. Τα νεύρα σας μπορεί να σας προδώσουν σε μια καίρια στιγμή της καριέρας σας. Κάποια οικογενειακά θέματα μπορεί να σας ταράξουν .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανακαλύψτε το καλλιτεχνικό σας ταλέντο και βάλτε σε εφαρμογή τα δημιουργικά σας σχέδια. Ο λόγος σας σήμερα μπορεί να εντυπωσιάσει το περιβάλλον σας.

ΖΥΓΟΣ

Προσωρινά εμπόδια μπορεί να βρείτε και να έχετε κάποιες οικονομικές απώλειες. Μην αποκλίνετε όμως από τον βασικό σχεδιασμό σας. Φροντίστε να εκτιμήσετε με σύνεση τις διαγραφόμενες συνθήκες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευνοϊκή είναι η μέρα για να εκμαιεύσετε κάποιες χάρες από φιλικά σας άτομα. Μην χάνετε την ευκαιρία. Αιφνίδιες καταστάσεις προκύπτουν που πρόκειται να σας αλλάξουν τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια φαεινή σας ιδέα μπορεί να αποδειχτεί χρυσή για το μέλλον σας. Αναζητείστε την υποστήριξη κάποιων σημαντικών προσώπων που κινούνται στον χώρο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο δρόμος σας είναι ανοικτός και εσείς κάνετε όνειρα για το μέλλον σας. Προωθείστε την παρουσία των προϊόντων σας ή των ιδεών σας. Μια εκδρομή θα σας αφήσει άριστες αναμνήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, καθώς κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας εκνευρίσουν. Αποφύγετε συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

ΙΧΘΕΙΣ

Η ένταση των τελευταίων ημερών καταλαγιάζει, και τώρα μπορείτε να δείτε και να αντιμετωπίσετε τα πράγματα με περισσότερη ψυχραιμία και καθαρό μυαλό. Αναθεωρείστε κάποιες ιδέες σας.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024