Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντε Μινόρ – Τσιτσιπάς 0-2: Στα ημιτελικά και φουλ για κούπα ο Στέφανος!

Ντε Μινόρ – Τσιτσιπάς 0-2: Στα ημιτελικά και φουλ για κούπα ο Στέφανος!

Ακούραστα ο Στέφανος Τσιτσιπάς, επικράτησε του Άλεξ Ντε Μινόρ με 2-0 σετ (6-4, 6-2) και πέρασε στους «4» του τουρνουά της Βαρκελώνης όπου τον περιμένει ο Λορέντσο Μουζέτι.

Με μία κυριαρχική εμφάνιση, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε στα ημιτελικά του ATP 500 της Βαρκελώνης, με τη νίκη του απέναντι στον Αυστραλό Άλεξ Ντε Μινόρ με 2-0 σετ (6-4,6-2) και θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Λορέντζο Μουζέτι.

Ο Τσιτσιπάς όπως και στον προηγούμενο αγώνα του χθες, απέναντι στον Σαποβάλοφ, δεν αντιμετώπισε πρόβλημα σε κανένα σημείο του αγώνα από τον αντίπαλό του. Σε 1 ώρα και 21 λεπτά πήρε την άνετη νίκη στο δρόμο του προς τον τελικό του τουρνουά της Βαρκελώνης που όλα δείχνουν πως θα βρει αντιμέτωπο τον Κάρλος Αλκαράθ.

Ο Έλληνας τενίστας ήταν επιβλητικός πάνω στο χωμάτινο κορτ και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ντε Μινόρ που έμεινε στον ρόλο του κομπάρσου καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς.

1ο σετ

Στο ξεκίνημα του αγώνα ο Στέφανος μπήκε πολύ καλά αφού με ένα γρήγορο break προηγήθηκε με 2-1, κάνοντας εύκολα το 3-1 για να πάρει και το ψυχολογικό προβάδισμα.

Στη συνέχεια του σετ και οι 2 τενίστες μπόρεσαν να κρατήσουν το σερβίς τους, αν και ο Ντε Μινόρ είχε υποπέσει σε αρκετά λάθη σε εκείνο το σημείο του παιχνιδιού για να φτάσει τελικά ο Τσιτσιπάς στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 6-4.

2ο σετ

Η αρχή του δεύτερου σετ, ήταν στην ουσία μία επανάληψη του πρώτου. Αρχικά ο Ντε Μινόρ πήρε το προβάδισμα με 1-0, για να ισοφαρίσει και στην συνέχεια να περάσει μπροστά με 2-1 και νέο break, στο ίδιο σημείο που ήρθε και το break στο πρώτο σετ, ο Στέφανος, μετά από 4 break point.

Εύκολο το 3-1 μετά για τον Τσιτσιπά, για να ακολουθήσει δεύτερο συνεχόμενο break από τον Έλληνα πρωταθλητή, στο 3ο του break point του 5ου game, με τον Στέφανο να κάνει το 4-1 και να κλειδώνει ουσιαστικά τη νίκη.

Sports in

Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός 28-28: Σπουδαία εμφάνιση στην Ουγγαρία και τώρα όλα είναι στο χέρι του!

Ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός για την πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup, καθώς ήρθε ισόπαλος 28-28 με την Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία – Σε μία εβδομάδα (27/4) η ρεβάνς στο Κλειστό της Ηλιούπολης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024