Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα ξεφτίλα για την ΕΠΟ: Κεκλεισμένων ο τελικός, λέει ο Μπέος- «Δεν τους δέχονται ούτε στην Αυστραλία»

Νέα ξεφτίλα για την ΕΠΟ: Κεκλεισμένων ο τελικός, λέει ο Μπέος- «Δεν τους δέχονται ούτε στην Αυστραλία»

Ο Αχιλλέας Μπέος ξεμπρόστιασε για ακόμη μια φορά την ΕΠΟ σχετικά με τον τελικό του Κυπέλλου - Τι αποκάλυψε για τα εισιτήρια και την ημερομηνία.

Η ΕΠΟ για ακόμη μια φορά εκτίθενται, αυτή τη φορά σχετικά με τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, αφού όλα δείχνουν ότι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, μετά το φιάσκο με το γήπεδο που θα διεξαχθεί.

Το «άκυρο» από την κυπριακή αστυνομία ήταν μόνο η αρχή, αφού ο τελικός πρόκειται να γίνει στο Πανθεσσαλικό, όμως όπως αποκάλυψε ο Αχιλλέας Μπέος θα γίνει χωρίς κόσμο εξηγώντας μάλιστα τους λόγους που δεν δέχτηκε να έχει κόσμο της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, αλλά και πως στο γήπεδο θα μπαίνουν μόνο με προσκλήσεις από την ΕΠΟ.

Παράλληλα, ο δήμαρχος Βόλου αναφέρθηκε και στην ακριβή ημερομηνία τονίζοντας πως ακόμη δεν έχει βγει: «Οι ημερομηνίες είναι δύο: 24 και 17 Μαΐου…».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Metropolis 95,5:

«Αποφασίζει η ΕΠΟ. Επίσημο έγγραφο δεν έχει έρθει ούτε στον Δήμο ούτε στην Διοίκηση του Πανθεσσαλικού. Βέβαια έχω μιλήσει σε ανεπίσημο επίπεδο με τον κ.Μπαλτάκο. Ως δήμαρχος δεν θέλω τον τελικό εδώ. Ως παράγοντας θέλω να έρθει ο τελικός και δεν μπορώ να αρνηθώ το Πανθεσσαλικό για μία γιορτή που δυστυχώς δεν θα είναι… Με μεγάλη μου χαρά θα ήθελα να είναι γεμάτο, αλλά πως να είναι γεμάτο; Τι φταίει η πόλη, τα μαγαζιά, οι επιχειρηματίες;

Το γήπεδο είναι στη διάθεση της ΕΠΟ αλλά δυστυχώς δεν θα έχει κόσμο στην γιορτή του ποδοσφαίρου. Κεκλεισμένων των θυρών και η ΕΠΟ θα βγάλει προσκλήσεις με ονοματεπώνυμο. Την απόφαση την παίρνει η ΕΠΟ. Οι ημερομηνίες είναι δύο: 24 και 17 (Μαΐου).

Αλλιώς υπάρχει και η λύση της Αυστραλίας που δεν τους δέχονται ούτε εκεί.

Αν εγγυόντουσαν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μαζί με την ΕΠΟ πως θα πάρουν εισιτήρια σοβαροί άνθρωποι, τότε θα μπορούσε να γίνει με κόσμο», είπε μεταξύ άλλων.

Για το παιχνίδι Βόλος – Άρης, ανέφερε: «Θα γίνει με φίλαθλους του Βόλου. Ο Άρης ήρθε πριν τρία χρόνια εδώ και δημιουργήθηκαν επεισόδια. Όλες οι ομάδες που ήρθαν στο Πανθεσσαλονικό. Όλοι έκαναν ζημιές, άλλοι λίγοι άλλες πολλές. Μετά το τέλος του αγώνα καταγράφηκαν όλες οι ζημιές. Ο Καρυπίδης, αυτή η αντρούκλα, παντελονάτος, δεν αναγνώριζε τις ζημιές. Και πήγαμε στα δικαστήρια. Εγώ πήρα για το… γ@μωτο.

Αμφισβητεί κανείς ότι αυτές τις ζημιές τις έκαναν οι οπαδοί του Άρη; Αν είχε τακτοποιήσει αυτήν την κουτσουλιά ο Καρυπίδης, αυτή η αντρούκλα, ο κόσμος του Άρη θα ήταν εδώ. Το έχω πάρει προσωπικά. Μέχρι την έναρξη του αγώνα θα είμαι μαζί με την εταιρεία σεκιούριτι να ελέγχω. Θα μπουν μόνο τα διαρκείας και οι κάτοικοι Βόλου».

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024