Η Γουέστ Χαμ έγινε η τρίτη χρονικά ομάδα που εξασφάλισε την παρουσία της στα ημιτελικά του Europa Conference League, καθώς συνέτριψε τη Γάνδη με 4-1 στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου και με συνολικό σκορ 5-2 πήρε το «εισιτήριο» για τους «4», όπου θα αντιμετωπίσει την Αλκμάαρ των Βαγγέλη Παυλίδη και Παντελή Χατζηδιάκου στις 11 και 18 Μαΐου.
Οι Βέλγοι έβαλαν… δύσκολα στα «σφυριά» στο πρώτο ημίωρο του αγώνα παίρνοντας το προβάδισμα στο 26′ με το γκολ του άλλοτε φορ του Εργοτέλη και του Ολυμπιακού, Ούγκο Κάιπερς.
Η αντίδραση της Γουέστ Χαμ ήταν άμεση και ισοφάρισε στο 37′ με τον Αντόνιο. Στο δεύτερο ημίχρονο η αγγλική ομάδα ήταν καταιγιστική και με τρία γκολ σε 9 λεπτά (55′ πέναλτι Πακετά, 58′ Ράις, 63′ Αντόνιο) έφτασε σε μία άνετη πρόκριση στα ημιτελικά.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.