Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Καρφί από Καινούργιου: «Λένε ότι έχουν σχέση και έρχονται απρόσκλητοι κάτω από το σπίτι μου»

Καρφί από Καινούργιου: «Λένε ότι έχουν σχέση και έρχονται απρόσκλητοι κάτω από το σπίτι μου»

Η σπόντα από την Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα» για ανθρώπους που ενώ έχουν σχέση βρίσκονται απρόσκλητοι έξω από το σπίτι της.

Σε μια εξομολόγηση που προκάλεσε σχόλια προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου στον «άερα» της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Με αφορμή το τραγούδι «Απρόσκλητος θα έρθω έξω απ’ το σπίτι σου, θα πίνω θα μεθάω για το χατίρι σου» που έπαιζε εκείνη τη στιγμή, ο συνεργάτης της Γρηγόρης Γκουντάρας ρώτησε την παρουσιάστρια αν έχει πάει κάποιος απρόσκλητος έξω από το σπίτι της.

«Πάρα πολλοί έχουν έρθει απρόσκλητοι έξω από το σπίτι μου. Μου χτυπάνε κουδούνια και μετά βγαίνω κι εγώ τρελή γιατί λένε «α, εγώ ποτέ δεν ήμουν», αλλά έχω τις κάμερες που καταγράφουν.

Πάρα πολλοί που μπορεί να έχουν και σχέση τώρα. Να λένε ότι έχουν σχέση και να έρχονται κάτω από το σπίτι να χτυπάνε τα κουδούνια».

«Προκαλώ το Happy Day»

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε έναρξη καλημερίζοντας τους τηλεθεατές. Αμέσως όμως έκανε και αναφορά στο γεγονός ότι άργησε και πάλι να ξεκινήσει η «Super Κατερίνα».

Αυτή τη φορά η έναρξη της εκπομπής έγινε με 4 λεπτά καθυστέρηση. Έτσι η παρουσιάστρια αποφάσισε να στείλει το δικό της μήνυμα στο «Happy Day».

«Πάρτε το χαμπάρι, αυτή η εκπομπή δεν θα αρχίσει 10:00!», σημείωσε χαρακτηριστικά. Ο συνεργάτης της Γρηγόρης Γκουντάρας έσπευσε να σχολιάσει πως ο στόχος είναι για τις 10:00.

«Προκαλώ το Happy Day και τη ροή δεν ξερώ ποιος,τι. Ο στόχος είναι το 10:00 μια φορά», σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ήμουν σαν χαμένη»

Οι τελευταίες ημέρες ήταν δύσκολες για την παρουσιάστρια, με την Κατερίνα Καινούργιου να μοιράζει την απώλεια ενός πολύ κοντινού της ανθρώπου στον αέρα της εκπομπής.

Με αφορμή το περιστατικό της διάρρηξης στο σπίτι του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου, μίλησε για την ασφάλεια των ανθρώπων που ζουν και εργάζονται μαζί της και αναφέρθηκε στην απώλεια της αγαπημένης της Μαρίας.

«Ο φόβος όλων δεν είναι τα ρολόγια, τα προσωπικά αντικείμενα και το είπε και ο Δημήτρης. Έχεις μια γυναίκα μες στο σπίτι, μπορεί να βρίσκεσαι κι εσύ μέσα και να κοιμάσαι, να πάθεις εγκεφαλικό, ανακοπή», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Σας το λέω κι εγώ που τώρα έχω χάσει τη Μαρία, που σκοτώθηκε την προηγούμενη βδομάδα. Την είχα πόσα χρόνια, ήμασταν μαζί 14 χρόνια… χθες ήμουν σαν χαμένη μες στο σπίτι. Είναι πολύ σημαντικοί οι άνθρωποι που ζουν μαζί σου, που σε βοηθούν μέσα στο σπίτι, που ανησυχείς για τα πάντα για αυτούς», συμπλήρωσε.

Sports in

Αινιγματικός ο Γιάννης σχετικά με την επιστροφή του: «Θα μου πάρει μέρες, εβδομάδες, μήνες»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε ότι δεν γνωρίζει πόσο θα χρειαστεί για να επιστρέψει στο επίπεδο που θέλει να βρίσκεται.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024