Μετά από απουσία αρκετών ημερών οι τηλεθεατές περίμεναν πώς και πώς την επιστροφή της Αγγελικής Νικολούλη και την εκπομπής «Φως στο Τούνελ».
Η αγαπημένη εκπομπή που γίνεται κάθε φορά πρώτο trend στο Twitter επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής και η παρουσιάστρια ήταν ντυμένη με λευκό σακάκι και μαύρη φούστα. Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει με αυστηρά κοστούμια, όμως απόψε έκανε τη διαφορά.
«Καλησπέρα, χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη. Να ΄μαστε πάλι εδώ για να δώσουμε φως. Στα Χανιά τους τελευταίους μήνες παίζεται ένα θρίλερ απίστευτο, με μια γιαγιά, σα να άνοιξε η γη και την κατάπιε. Το αίμα μίλησε αλλά κάποιοι δεν το άκουσαν από την πρώτη στιγμή. Στη Λάρισα η νέα έρευνα δείχνει ότι κάποιοι τον κτηνοτρόφο τον έχουν εξαφανίσει εκεί γύρω» είπε μεταξύ άλλων η Αγγελική Νικολούλη κατά την έναρξη.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.