Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πιθανές τρεις νέες καταγγελίες εναντίον του Αλέξη Γεωργούλη

Πιθανές τρεις νέες καταγγελίες εναντίον του Αλέξη Γεωργούλη

Και τα τρία άτομα είχαν απευθυνθεί στο γραφείο παρενόχλησης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, όμως οι καταγγελίες τέθηκαν στο αρχείο.

Μια ακόμα καταγγελία εναντίον του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη φαίνεται πως είναι προ των πυλών.

Μια γυναίκα που βρέθηκε να εργάζεται για τον Έλληνα ευρωβουλευτή, δηλώνει ότι στις αρχές του 2020 είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον Αλέξη Γεωργούλη.

Η νεαρή κοπέλα έκανε την πρακτική της στο γραφείο του Έλληνα ευρωβουλευτή, από τον Νοέμβριο του 2019 έως και τον Μάρτιο 2020, όταν κι εγκατέλειψε κακήν κακώς τη θέση της μετά την σεξουαλική παρενόχληση που φέρεται να υπέστη.

«Οι άνθρωποι στο ευρωκοινοβούλιο είναι άνθρωποι, δε σημαίνει ότι μόνο δουλεύουν. Βέβαια δεν κάνουν τίποτα μέσα στο ευρωκοινοβούλιο, υπάρχει όμως και το μετά», είχε πει ο ευρωβουλευτής σε δηλώσεις του.

Η καταγγελία στο γραφείο παρενόχλησης

Σύμφωνα με την ίδια, ύστερα από μια έξοδο για ποτό, ο 49χρονος ευρωβουλευτής την παρενόχλησε σεξουαλικά, ενώ φέρεται να άσκησε και βία σε βάρος της.

Όπως αναφέρει η 28χρονη, δεν άφησε έτσι το θέμα και προχώρησε σε καταγγελία στο γραφείο παρενόχλησης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Παρ’ όλα αυτά η υπόθεση αρχειοθετήθηκε, καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία από τον εσωτερικό έλεγχο.

Σήμερα η 28χρονη βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με δικηγόρο ώστε να προβεί κι εκείνη με τη σειρά της σε επίσημη καταγγελία, αυτή τη φορά στις Αρχές.

Η συγκεκριμένη γυναίκα δούλευε ως φωτογράφος όσο έκανε την πρακτική της άσκηση στο γραφείου του ευρωβουλευτή, ενώ μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα προσελήφθη σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία.

Τι είχε καταγγείλει ο υπεύθυνος του γραφείου του

Μαζί όμως με την 28χρονη, παραιτήθηκε την ίδια περίοδο και ο υπεύθυνος του γραφείου του, ο οποίος μάλιστα ήταν κι εκείνος που είχε προτείνει την ασκούμενη στον Αλέξη Γεωργούλη.

Ο συγκεκριμένος άνδρας έκανε αναφορά στο γραφείο προσωπικού της Ευρωβουλής, για επιθετική συμπεριφορά του Αλέξη Γεωργούλη προς τους υφισταμένους του αλλά και για εργασιακό bullying.

Ο άνδρας μάλιστα κατήγγειλε πως ο γνωστός ηθοποιός του είχε κάνει και body shaming, παρά το γεγονός πως και ο ίδιος ο ευρωβουλευτής στο παρελθόν αντιμετώπιζε προβλήματα με την αυξομείωση του βάρος του.

Ούτε και σε αυτήν την περίπτωση όμως διαπιστώθηκε η κακοποιητική συμπεριφορά του Αλέξη Γεωργούλη, παρά το γεγονός πως ο νεαρός άνδρας χρειάστηκε και βοήθεια ψυχολόγου, όπως έλεγε στο περιβάλλον του, για να διαχειριστεί, το άγχος και το στρες που του προξένησαν οι έντονοι καβγάδες με τον Έλληνα ηθοποιό.

Τι ισχύει με την τρίτη περίπτωση

Επιπλέον, εκκρεμεί και μία τρίτη υπόθεση μιας 30χρονης κοπέλας η οποία ομοίως εργάστηκε στο γραφείο του ευρωβουλευτή και δέχτηκε -όπως ισχυρίστηκε- εργασιακό εκφοβισμό.

Και οι τρεις περιπτώσεις είχαν μπει αρχείο από την αρμόδια υπηρεσία του ευρωκοινοβουλίου με κανένα από τα τρία φερόμενα ως θύματα πάντως να είχαν προχωρήσει τότε σε επίσημη καταγγελία στις αστυνομικές Αρχές.

Sports in

Μιλγουόκι Μπακς: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 6 (pic)

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024