
Αγνοούμενος στη Ρόδο βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του
Bρέθηκε σε ρεματιά κοντά στο χωριό Απόλλωνα από όπου και κατάγεται
Νεκρός βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (20/4) 54χρονος στη Ρόδο, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από χθες και αναζητούνταν από τους οικείους του και τις αρμόδιες Αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες της rodiaki.gr, ο 54χρονος βρέθηκε σε ρεματιά κοντά στο χωριό Απόλλωνα από όπου και κατάγεται, μέσα στο αυτοκίνητό του το οποίο είχε ακινητοποιηθεί μέσα στο ποτάμι.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για σοβαρό και αιφνίδιο πρόβλημα υγείας, καθώς όπως όλα δείχνουν, ο άντρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του την ώρα που επιχειρούσε να βγει από ένα ποτάμι.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο θάνατός του ενδέχεται να οφείλεται σε καρδιακή προσβολή.
- ΕΛΑΣ: Επικίνδυνη η εμπλοκή της ελληνικής πυροβολαρχίας Patriot στη Σαουδική Αραβία
- Θρίαμβος με δύο χρυσά για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας Κ23
- Γκιγιέρμο ντελ Τόρο: «Δεν θέλω την καταραμένη τεχνητή νοημοσύνη»
- Από ισοβίτη στις φυλακές Διαβατών είχε πάρει την εντολή για επίθεση ο Αιγύπτιος που συνελήφθη με χειροβομβίδα
- Ολυμπιακός: Τα νεότερα για τους τραυματισμούς των Έσε και Σάλιακα
- Ναυτιλία, μοχλός ανάπτυξης της οικονομίας – Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ

