Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ράπερ Rack: Σπάει τη σιωπή του και αποκαλύπτει τι συνέβη εκείνο το βράδυ

Ράπερ Rack: Σπάει τη σιωπή του και αποκαλύπτει τι συνέβη εκείνο το βράδυ

Ο μουσικός μιλά για την καταγγελία εναντίον του.

Ο ράπερ Rack ανέφερε πως όλα τα στοιχεία τον αθωώνουν και αποκάλυψε πως του πέρασε από το μυαλό μέχρι και η αυτοκτονία, αφού τόνισε πως «ο βιασμένος είμαι εγώ», λόγω της προβολής στα μίντια.

Ο ράπερ Rack μετά τις κατηγορίες για τον βιασμό στην Κρήτη «έσπασε» την σιωπή του και μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό».

Γιώργος Λιάγκας: «με την συναίνεσή του λέμε το όνομά του»

«Πήγα για συναυλία στο Ρέθυμνο, εγώ κατάγομαι από την Κρήτη, από τα Σφακιά. Πριν πάμε στο ξενοδοχείο πήγαμε να πάρουμε πράγματα να φάμε. Εμένα ο σκοπός μου ήταν να πάμε στο ξενοδοχείο, να φάμε και να κοιμηθούμε. Πήγαμε, λοιπόν, στο ξενοδοχείο, ένας φίλος μου είχε μια επαφή με μια κοπέλα από το κλαμπ, την καλεί τελοσπάντων να έρθει, αυτή αποδεικνύεται ότι -μετά καταλάβαμε όλοι- ότι δεν είχε ερωτική διάθεση να κάνει κάτι με τον φίλο μου αλλά είχε με μένα, που εγώ δεν ήθελα.

Αν ήθελα θα ήμουν σε πάρα πολύ σοβαρά άσχημη κατάσταση αυτή τη στιγμή, θα φαινόμουν ένοχος. Γιατί η κοπέλα από την στιγμή που ήθελε να κάνει κάτι, πάλι μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο, πάλι θα ήμουν ένοχος.

Τρομάζω στην σκέψη τι θα μπορούσε να πει σε περίπτωση που γινόταν κάτι. Δεν το πιστεύω δηλαδή αυτό το πράγμα. Δεν το πιστεύω ότι είμαι σε αυτή τη θέση. Ο κόσμος μπορεί να πει «ναι, εντάξει οκ αυτά είναι τα λόγια του Ηρακλή». Δεν είναι δικά μου λόγια, είναι της ιατροδικαστικής που δεν μπορεί να αψηφήσει κανένας και αναφέρεται ότι η γυναίκα έχει έρθει σε ερωτική επαφή με άνθρωπο τέσσερις μέρες πριν βρεθεί σ’ αυτό το δωμάτιο», ανέφερε αρχικά.

Πήγα κατευθείαν να παραδοθώ

«Θέλω να ευχαριστήσω τις Αρχές και τα Όργανα για την άψογη συμπεριφορά τους κατά την διάρκεια της κράτησής μου. Άκουσα πράγματα περί κατάστασης της δημοσιότητας και ότι εκμεταλλεύομαι το όνομά μου και την διασημότητά μου. Εγώ γελάω με αυτά γιατί ξέρουν όλοι πόσο αγαπάω αυτό που κάνω. Πήγα εκεί σαν κανονικός πολίτης, αφού μέχρι ένα σημείο καθάρισε η θέση μου και βγήκε το πόρισμα της ιατροδικαστικής. Να κάνω κανονικά ό,τι διατάζει ο νόμος, να κρατηθώ και όλη την διαδικασία την νομική. Προσευχόμουν όλο το βράδυ, μίλαγα με τους δικηγόρους μου, να δούμε πώς θα το αντιμετωπίσουμε. Μόλις βγήκαν οι ιατροδικαστικές πήγα κατευθείαν να παραδοθώ. Δεν ήθελα να φανώ εκεί πέρα με την υπόληψη ενός βιαστή, χωρίς να είμαι, έτσι; Και άφησα μετά την ζωή μου στα χέρια της δικαιοσύνης. Και τους ευχαριστώ που εξέτασαν όλες τις λεπτομέρειες και όλα τα στοιχεία και με άφησαν να συνεχίσω να κυνηγάω τα όνειρά μου», συμπλήρωσε.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024