Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Δώρα Παντέλη έβαλε «φωτιά» με το καυτό μπικίνι στην Αντίπαρο

Η Δώρα Παντέλη έβαλε «φωτιά» με το καυτό μπικίνι στην Αντίπαρο

Με μια ανάρτησή της η Δώρα Παντέλη κατάφερε να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη. Οι εντυπωσιακές πόζες με φόντο το φυσικό τοπίο στην Αντίπαρο.

Κατά κοινή ομολογία, η Δώρα Παντέλη αποτελεί την πιο εντυπωσιακή παρουσία της δημοσιογραφίας στα παρκέ. Και όχι μόνο.

Αποτελεί μία από τις καλύτερες μπασκετικές ρεπόρτερ, καθώς και από τις πιο όμορφες παρουσίες στον χώρο.

Η πανύψηλη δημοσιογράφος, παρουσιάστρια της NOVA και πρώην καλαθοσφαιρίστρια διαθέτει ένα από τα πιο γυμνασμένα σώματα και δεν το κρύβει.

Δεν παραλείπει να ανεβάζει συχνά εντυπωσιακές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που αναδεικνύουν και την αψεγάδιαστη σιλουέτα της.

Ο λογαριασμός της στο Instagram αριθμεί πάνω από 120.000 ακόλουθους, με τη δημοσιογράφο να ανεβάζει εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Οι εντυπωσιακές πόζες από τη Δώρα Παντέλη

Οι τρεις τελευταίες λήψεις της από την Αντίπαρο, με τη Δώρα Παντέλη να ποζάρει φορώντας μόνο το μπικίνι και να απολαμβάνει τον καυτό ήλιο έβαλαν φωτιά στα social media.

Αποδεικνύει μάλιστα και τον λόγο που βρίσκεται σε άλλο level συγκριτικά με τις influencer του χώρου.

Η Δώρα Παντέλη φωτογραφήθηκε με φόντο το φυσικό τοπίο της Αντιπάρου και το αποτέλεσμα τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό ανοιχτό.

«Island Days, Sunny Days, Just another day in paradise» ήταν το σχόλιο που συνόδευε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες της.

Η απόπειρα φυγής από το σπίτι

Ήταν πριν από λίγο καιρό που η Δώρα Παντέλη είχε αναφερθεί στα δύσκολα παιδικά της χρόνια, εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο ήθελε να φύγει από το σπίτι.

Η πρώην αθλήτρια είχε μιλήσει στο 1st GWomen Sports Summit και είχε εξομολογηθεί πως σαν παιδί βίωνε στο σπίτι της άσχημες καταστάσεις.

Είχε μιλήσει για τη Δώρα που πήγαινε σχολείο το πρωί, προπόνηση το απόγευμα και στη δουλειά το βράδυ. Και αυτό για να μπορεί να έχει χρήματα και να παίζει μπάσκετ. Για τη Δώρα που βρισκόταν στο δίλημμα του να δουλέψει για να έχει λεφτά για εισιτήρια ή να παίξει με την Εθνική ομάδα.

Για τη Δώρα, το κορίτσι από το Περιστέρι, που το 1999 που πρωτογνώρισε το μπάσκετ ούτε που μπορούσε να φανταστεί που θα βρισκόταν σήμερα. Και πόσο πολύ θα ενέπνεε άλλες γυναίκες με τη δική της ιστορία.

«Το 1999 έκανα μία απόπειρα να φύγω από το σπίτι. Να βρω αλλού ένα καταφύγιο. Γιατί στο δικό μου σπίτι συνέβαιναν πράγματα που εύχομαι σε κανένα άλλο παιδί να μην συμβούν. Και το λέω γιατί καθημερινά ακούμε για ενδοοικογενειακή βία και κακοποίηση σε ποσοστά που σοκάρουν.

Στο δικό μου το σπίτι, λοιπόν, συνέβαιναν τέτοια πράγματα. Και έψαχνα να βρω μία διέξοδο. Η διέξοδός μου, τότε, ήταν το μπάσκετ» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024