Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κιμ Καρντάσιαν: Έτσι ήταν πριν από τις πλαστικές - Η μεγάλη αλλαγή

Κιμ Καρντάσιαν: Έτσι ήταν πριν από τις πλαστικές – Η μεγάλη αλλαγή

Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση της Κιμ Καρντάσιαν μέσα στα χρόνια. Ανέβασε φωτογραφίες από τα εφηβικά της χρόνια στο Instagram.

Ήταν πριν από λίγες ώρες που η Κιμ Καρντάσιαν θέλησε να ευχηθεί χρόνια πολλά στην αδερφή της Κόρτνεϊ. Επέλεξε να στείλει τις ευχές της, ανεβάζοντας μια σειρά από κοινές τους φωτογραφίες. Από τα παιδικά και τα εφηβικά τους χρόνια μέχρι σήμερα.

Με την ίδια την Κιμ Καρντάσιαν να μην έχει κρύψει την αδυναμία της στις πλαστικές επεμβάσεις, έχει αποκαλύψει και τα σημεία στα οποία έχει επέμβει αισθητικά. Από τα οπίσθια και το στήθος, μέχρι τα ζυγωματικά και το μέτωπο.

Έχει επίσης «πειράξει» τα χείλη της και έχει τοποθετήσει ενθέματα στα μήλα του προσώπου. Έχει, επίσης, κάνει λιποαναρρόφηση γύρω από το στομάχι. Με λίγα λόγια έχει «πειράξει» σχεδόν τα πάντα πάνω της. Κάτι που σε κάθε περίπτωση δεν κρύβει. Και ούτε θα μπορούσε άλλωστε.

Οι αισθητικές επεμβάσεις γίνονται εύκολα άμεσα αντιληπτές μέσα από λίγες μόνο φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram. Η Κιμ Καρντάσιαν, ωστόσο, δεν διστάζει να αναρτά φωτογραφίες από το παρελθόν και αισθάνεται περήφανη για τις αλλαγές που έχει κάνει στην εμφάνισή της.

«Κρατάω κάθε ανάμνηση»

Αρκεί κανείς να κοιτάξει προσεκτικά τις φωτογραφίες που ανέβασε η Κιμ Καρντάσιαν με αφορμή τα γενέθλια της αδερφής της Κόρτνεϊ. «Χρόνια πολλά Κόρτνεϊ! Δεν μπορώ αλήθιεα να συναγωνιστώ με τις λεζάντες γενεθλίων της Κλόε.

Οπότε καθόμουν εδώ και προσπαθούσα να σκεφτώ πώς εκφράσω τη βαθιά μου αγάπη για σένα και να σου ευχηθώ τα πιο μαγικά γενέθλια.

Κρατάω καλά φυλαγμένη κάθε ανάμνηση που έχουμε δημιουργήσει και ανυπομονώ να έχουμε ακόμα περισσότερες. Θα σε αγαπώ για πάντα», σημειώνει στο τρυφερό μήνυμα για την αδερφή της η Κιμ Καρντάσιαν.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024