Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Καινούργιου: Συντετριμμένη με την απώλεια αγαπημένου της προσώπου

Κατερίνα Καινούργιου: Συντετριμμένη με την απώλεια αγαπημένου της προσώπου

«Σκοτώθηκε την προηγούμενη βδομάδα. Ήμασταν μαζί 14 χρόνια...», εξομολογήθηκε στον αέρα της εκπομπής της

Στον θάνατο ενός πολύ κοντινού της προσώπου αναφέρθηκε το πρωί της Τετάρτης (19/4) η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια, με αφορμή το περιστατικό της διάρρηξης στο σπίτι του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου, μίλησε για την ασφάλεια των ανθρώπων που ζουν και εργάζονται μαζί και αναφέρθηκε στην απώλεια της αγαπημένης της Μαρίας.

«Ήμουν σαν χαμένη»

«Ο φόβος όλων δεν είναι τα ρολόγια, τα προσωπικά αντικείμενα και το είπε και ο Δημήτρης. Έχεις μια γυναίκα μες στο σπίτι, μπορεί να βρίσκεσαι κι εσύ μέσα και να κοιμάσαι, να πάθεις εγκεφαλικό, ανακοπή», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Και πρόσθεσε: «Σας το λέω κι εγώ που τώρα έχω χάσει τη Μαρία, που σκοτώθηκε την προηγούμενη βδομάδα. Την είχα πόσα χρόνια, ήμασταν μαζί 14 χρόνια… χθες ήμουν σαν χαμένη μες στο σπίτι. Είναι πολύ σημαντικοί οι άνθρωποι που ζουν μαζί σου, που σε βοηθούν μέσα στο σπίτι, που ανησυχείς για τα πάντα για αυτούς».

«Είναι προς τιμήν του Δημήτρη. Η κυριότερη αναφορά είναι σε αυτή την κοπέλα. Ότι ο άνθρωπος που έχω μέσα στο σπίτι βίωσε ένα τέτοιο περιστατικό», τονίζει από την πλευρά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Ράκος on air

Τη Μεγάλη Δευτέρα, με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή, η παρουσιάστρια είπε στο τηλεοπτικό κοινό, ότι μία πολύ αγαπημένη γυναίκα που γνώριζε, έφυγε από τη ζωή και δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της.

«Χίλια συγγνώμη που ήμουν απούσα. Με ενημέρωσαν ότι έφυγε μια πολύ αγαπημένη μου γυναίκα από τη ζωή και προσπάθησα λίγο να το διαχειριστώ. Θα προσπαθήσω να συνεχίσουμε κανονικά γιατί είμαστε επαγγελματίες», είπε.

Λίγο νωρίτερα, η παρουσιάστρια είχε ενημερωθεί on air για το τροχαίο που είχε το αγαπημένο της πρόσωπο: «Παιδιά με συγχωρείτε, δεν έχει γίνει κάτι, απλά έμαθα για έναν δικό μου άνθρωπο ότι χτύπησε πριν από λίγο στην περιοχή της Βούλας με τρίκυκλο, με πήραν γιατί είχε το τηλέφωνό μου στο κινητό του η αστυνομία και είναι σε κρίσιμη κατάσταση και έχω ταραχθεί λίγο μέχρι να μάθω λεπτομέρειες. Γι’ αυτό με βλέπετε έτσι».

Λίγες ώρες μετά, αποχαιρέτησε τη γυναίκα που «έφυγε», με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία μαύρη εικόνα και στη λεζάντα έγραψε:

«Καλό Παράδεισο κυρία Μαρία μου… Θα σε θυμάμαι για πάντα αγαπημένη μου… με πρόσεξες πιο πολύ και από παιδί σου… Ήσουν μια πανέμορφη ψυχή, γεμάτη αγάπη, πίστη και καλοσύνη… με έκανες καλύτερο άνθρωπο… μου λείπεις ήδη πολύ… το σπίτι είναι τόσο… άδειο χωρίς εσένα.

Οι λέξεις δεν μπορούν να στεγνώσουν τα δάκρυα μου… δεν θα σε ξεχάσω… ΠΟΤΕ! Σε ευχαριστώ για όλα… Καλό ταξίδι και να έρχεσαι που και που να μου δίνεις τις συμβουλές σου… Όπως πάντα».

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024