Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ελεονώρα Μελέτη: «Να είσαι κεντρική παρουσιάστρια και να μην έχεις πλάνο 45 λεπτά»

Ελεονώρα Μελέτη: «Να είσαι κεντρική παρουσιάστρια και να μην έχεις πλάνο 45 λεπτά»

Σχόλιο όλο νόημα από την Ελεονώρα Μελέτη για τον «πόλεμο» που έχει βιώσει στο παρελθόν στην καριέρα της.

Με αφορμή τις δηλώσεις του Ηλία Βρεττού για τον «πόλεμο» που έχει δεχθεί στην καριέρα του, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε σε παρόμοιες καταστάσεις που έχει βιώσει στο παρελθόν.

Ο Ηλίας Βρεττός μίλησε για τον «πόλεμο» που έχει δεχθεί από τραγουδίστρια πρώτης γραμμής. Η παρέα του «MEGA Καλημέρα» σχολίασε τις δηλώσεις του τραγουδιστή, με την Ελεονώρα Μελέτη να αναφέρεται σε παρόμοια περιστατικά που έχει βιώσει στο παρελθόν.

«Η αλήθεια είναι ότι εμένα δεν μου έχουν κλείσει μικρόφωνο. Ούτε μου έχουν πετάξει τα ρούχα. Μου έχουν κάνει άλλα. Μου έχουν αλλάξει το όνομά μου στα δελτία ειδήσεων. Δεν το ξαναείδα ποτέ στη λίστα με τις βάρδιες», αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στην τηλεόραση»

«Μου έχουν τύχει και εμένα κάτι τέτοια τρελά πράγματα με κεντρική παρουσιάστρια στα πολύ παλιά μου χρόνια. Να μου αλλάξει ρούχα ας πούμε ένα λεπτό πριν βγούμε στον αέρα. Πιστεύω ότι πιο πολύ το κάνουν για να σου χαλάσουν την ψυχολογία. Συμφωνώ ότι συμβαίνει παντού. Και στην πίστα και στην τηλεόραση», σημείωσε από την πλευρά της η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

«Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στη ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Να είσαι κεντρική παρουσιάστρια και να μην έχεις πλάνο για 45 ολόκληρα λεπτά. Καλέ βάλτε «Πρωινό Καφέ» να δείτε. 45 ολόκληρα λεπτά ούτε πλάνο. Εδώ στην τηλεόραση γίνονται διάφορα», σχολίασε με νόημα η Ελεονώρα Μελέτη.

«Φωνάζαμε σταματήστε το, δεν θέλουμε άλλο»

Πρόσφατα η Ελεονώρα Μελέτη είχε μιλήσει για την περίοδο στον «Πρωινό Καφέ» στην εκπομπή «Έλεος», με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη.

Αποκάλυψε όσα συνέβαιναν εκείνη την περίοδο και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε σε προσωπικό, αλλά και οικογενειακό επίπεδο με όσα γράφονταν για εκείνη.

«Βρισίδια. Υπήρχε μεσημεριανή εκπομπή, η οποία είχε καθημερινή ενότητα 45 λεπτά, το μπιπ της Μελέτη και έδιναν. Δεν ξέρω. Πουλούσε; Έκανε νούμερα τότε; Έχω δει την μητέρα μου να μην μπορεί να αναπνεύσει.

Έχω πάει στο νοσοκομείο με κρίσεις πανικού και φωνάζαμε τους καναλάρχες σταματήστε το, δεν θέλουμε άλλο. Τέλος, πάρτε το και δώστε το κάπου αλλού. Δεν το θέλουμε αυτό που συμβαίνει», είχε σημειώσει χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024