Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά είναι τα «μυστικά» που κάνουν ασταμάτητο τον Χάαλαντ (vid/pics)

Αυτά είναι τα «μυστικά» που κάνουν ασταμάτητο τον Χάαλαντ (vid/pics)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ όσο περνάει ο καιρός και συνεχίζει τα… όργια στην Premier League, τόσο πιο γνωστός γίνεται στο κοινό με χιουμοριστικές ή πιο σοβαρές λεπτομέρειες να βγαίνουν στη δημοσιότητα για τον τρόπο που ζει και αγωνίζεται.

Έρλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ. Ένα όνομα που φαινόταν από τις ημέρες του σε Αυστρία και Γερμανία ότι θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον. Και το μέλλον… έφτασε. Το συναπάντημά του με τον Πεπ Γκουαρδιόλα και την Μάντσεστερ Σίτι, στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη μας έχει δώσει το προνόμιο να παρακολουθούμε στενά πλέον ένα ποδοσφαιρικό φαινόμενο να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας.

Στην πρώτη του κιόλας χρονιά στην… μεγάλη πίστα, ο Χάαλαντ όχι απλώς προσαρμόστηκε, αλλά αναγκάζει τους άλλους να προσαρμοστούν πάνω του, μήπως και τον σταματήσουν με κάποιον τρόπο. Και από ότι δείχνουν τα νούμερά του, τρόπος δεν έχει βρεθεί. 47 γκολ και 6 ασίστ σε 40 συμμετοχές για όλες τις διοργανώσεις (ένα γκολ κάθε 66 λεπτά) μαρτυρούν του λόγου το αληθές και τον έχουν κάνει από τώρα τον μοναδικό πρακτικά υποψήφιο για το χρυσό παπούτσι φέτος και όλα αυτά στα 22 του χρόνια.

Οι μέθοδοι προπόνησης, ο τρόπος ζωής και ό,τι έχει σχέση μαζί του έχουν μπει κάτω από το μικροσκόπιο και αυτός μεταξύ αστείου και σοβαρού, φροντίζει να τρολάρει τον κόσμο «αποκαλύπτοντας» πως το… μαγικό του φίλτρο είναι το γάλα που πίνει καθημερινά ως μέρος της διατροφής του.

Από την άλλη έρχεται η εκπομπή του Τζέιμι Κάραχερ και του Γκάρι Νέβιλ στο Sky Sports, μια από τις καλύτερες και δημοφιλέστερες στο Νησί, να δώσει τον λόγο στον κεντρικό αμυντικό της Μπρέντφορντ, Μπεν Μι, με τους δύο πολύ έμπειρους παλαίμαχους αμυντικούς να τον ρωτάνε πως είναι να αντιμετωπίζεις έναν παίκτη σαν τον Νορβηγό.

«Είναι ένα δυνατό παιδί, υπήρχαν μερικά σπρωξίματα μεταξύ μας αλλά κυρίως αρκετά τσιμπήματα» ανέφερε αρχικά ο Μι και στην ερώτηση του Κάραχερ, αν τσιμπούσε αυτός ή ο Χάαλαντ, η απάντησή του ήταν χαρακτηριστική… «Ειδικά από τη δική του μεριά, αλλά δεν με πείραξε».

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024