Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το νέο HUAWEI WATCH Ultimate είναι φτιαγμένο για περιπέτεια

Το νέο HUAWEI WATCH Ultimate είναι φτιαγμένο για περιπέτεια

Στη θάλασσα, το βουνό, αλλά και στο αστικό περιβάλλον, το premium smartwatch ανοίγει νέες δυνατότητες και κρατά την υγεία μας υπό έλεγχο

Quiz για δυνατούς… δύτες: μπορεί ένα smartwatch να αντέξει την κατάδυση σε βάθος 100 μέτρων, ενώ ταυτόχρονα είναι εξοπλισμένο με δυνατότητες ήχου; Να έχει μπαταρία που αντέχει έως και 14 ημέρες χρήσης, αλλά και να αποπνέει την πολυτέλεια ενός κλασικού, ακριβού ρολογιού; Στην περίπτωση του HUAWEI WATCH Ultimate, του νέου smartwatch-ναυαρχίδας που λάνσαρε ο κινεζικός κολοσσός στην Ευρώπη, η απάντηση είναι ένα μεγάλο «ναι» – και μόλις που έχει αρχίσει να περιγράφει τις ατέλειωτες δυνατότητες του προηγμένου wearable.

Κάτι εντελώς νέο στην Premium κατηγορία

Ήδη από την πρώτη ματιά, το νέο premium smartwatch της HUAWEI καταφέρνει να κλέψει τις εντυπώσεις, συνδυάζοντας προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά με την κομψότητα ενός κλασικού timepiece. Το μυστικό της εντυπωσιακής του εμφάνισης, αλλά και της αμίμητης ανθεκτικότητάς του, κρύβεται στη σύνθεση του σώματός του, που αποτελείται από ένα πρωτοποριακό κράμα υγρού μετάλλου με βάση το ζιρκόνιο.

Πρόκειται για ένα νέο υλικό με μοναδικές ιδιότητες, που συνήθως χρησιμοποιείται στα πολυτελή ρολόγια υψηλών προδιαγραφών – και τώρα, για πρώτη φορά, κάνει την είσοδό του στον κόσμο των smartwatch. Πέραν του άρτιου αισθητικού αποτελέσματος, το ζιρκόνιο ευθύνεται και για την περιπετειώδη φύση του HUAWEI WATCH Ultimate, αφού αντιστέκεται στην παραμόρφωση σε συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας, ενώ είναι ανθεκτικό ακόμη και στην πιο σκληρή χρήση.

Αστικές εξερευνήσεις

Στο περιβάλλον της πόλης, από το πρωί μέχρι το βράδυ και από το γυμναστήριο μέχρι το επαγγελματικό ραντεβού, η ναυαρχίδα της HUAWEI γίνεται ταυτόχρονα ισχυρό εργαλείο και κομψό fashion statement. Σχεδιαστικά, οι δυο εκδόσεις του αντλούν την έμπνευσή τους από τον δυναμισμό των θαρραλέων εξερευνητών της υπαίθρου: το HUAWEI WATCH Ultimate Voyage Blue, σε εντυπωσιακό βαθύ μπλε, παραπέμπει ευθέως στην απεραντοσύνη του ωκεανού, και το μπρασελέ του, από σκληρό κράμα τιτανίου, έχει διπλάσια αντοχή από τον ανοξείδωτο χάλυβα, ενώ ταυτόχρονα είναι πολύ ελαφρύτερο σε βάρος. Το HUAWEI WATCH Ultimate Expedition Black, από την άλλη, γεννημένο για αποδράσεις στη φύση, διαθέτει λεπτό, αλλά εύκαμπτο, AMOLED πάνελ, με κάλυμμα από κρύσταλλο ζαφειριού υψηλής αντοχής, που κρατά σε απόσταση τη φθορά από την καθημερινή χρήση.

Και οι δυο εκδόσεις είναι εξοπλισμένες με την πραγματικά πανέμορφη LTPO AMOLED οθόνη 1,5” με ανάλυση 466×466, αλλά και με τρία κουμπιά που απογειώνουν την άνεση, αλλά και το ενδιαφέρον design, παραπέμποντας σε παραδοσιακό ρολόι υψηλών προδιαγραφών. Πρόκειται για τα κουμπιά 3D Rotating Crown, Function και Assist, καθένα εκ των οποίων εξυπηρετεί διαφορετικές λειτουργίες.

Πέρα από την εντυπωσιακή του εμφάνιση, το HUAWEI WATCH Ultimate έρχεται και με μια σειρά από προηγμένα features ικανά να διευκολύνουν την καθημερινότητά μας, όπως η υποστήριξη κλήσεων Bluetooth, γρήγορων απαντήσεων, αναπαραγωγής μουσικής, υπενθυμίσεων, αλλά και η ευρεία συμβατότητα με διαφορετικά smartphone (Android και iOS). Με λίγα λόγια, μιλάμε για ένα ρολόι που αξίζει μια θέση σε κάθε meeting – και θα την έχει, αφού η δυνατότητα πλήρους ασύρματης φόρτισης σε μόλις 60 λεπτά και 25% εντός 10 λεπτών, σημαίνει πως είναι πάντα έτοιμο για την επόμενη πρόκληση.

Περιπέτειες στον βυθό

Οι λάτρεις των καταδύσεων θα βρουν στο HUAWEI WATCH Ultimate το smartwatch που πάντα αναζητούσαν. Η στιβαρή κατασκευή του επαναπροσδιορίζει το πρότυπο αντοχής στο νερό και υποστηρίζει δυνατότητες υποβρύχιας κατάδυσης ακόμη και 100 μέτρων. Ταυτόχρονα, το smartwatch είναι εξοπλισμένο με δυνατότητες ήχου – επίτευγμα που πραγματικά δεν έχει προηγούμενο στα mainstream smartwatches. Ο πατενταρισμένος μηχανικός και αδιάβροχος σχεδιασμός του, με πιστοποιήσεις ISO 22810 και ΕΝ13319, μπορεί να αντέξει τις ακραίες πιέσεις των βαθέων υδάτων, αλλά και 24 ώρες βύθισης στα 100 μέτρα, υποστηρίζοντας κάθε περιπέτεια στο νερό.

Ταυτόχρονα, εκτός από τα περισσότερα από 100 προγράμματα προπόνησης, διαθέτει λειτουργία κατάδυσης με 4 διαφορετικά modes και αξιοποιεί τον δοκιμασμένο αλγόριθμο αποσυμπίεσης Bühlmann για να παρακολουθεί ανά πάσα στιγμή τα δεδομένα κατάδυσης και να παρέχει χρήσιμες προτάσεις με βάση το περιβάλλον σε πραγματικό χρόνο. Με πάνω από 20 διαφορετικές υπενθυμίσεις και ειδοποιήσεις για βέλτιστη οργάνωση και λειτουργίες Scuba Diving και Ελεύθερης κατάδυσης, είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε ερασιτέχνη ή επαγγελματία του σπορ.

Τεχνολογία στην άγρια φύση

Αντλώντας την έμπνευσή του από τα αδάμαστα πνεύματα, που δυσκολεύονται να στριμωχτούν στο περιβάλλον της πόλης, το HUAWEI WATCH Ultimate αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο σε μεγάλες πεζοπορικές διαδρομές, εξορμήσεις για εξερεύνηση ή κάμπινγκ και οποιοδήποτε άλλο υπαίθριο σπορ. Η γενναιόδωρη μπαταρία του, που αντέχει ακόμη και 14 ημέρες χωρίς φόρτιση, αλλά και το ειδικά σχεδιασμένο, ολοκαίνουργιο Expedition Mode, εξασφαλίζουν απόλυτη υποστήριξη σε κάθε outdoor περιπέτεια.

Κι επειδή προτεραιότητα (πρέπει να) είναι πάντα η ασφάλεια, το premium smartwatch της HUAWEI είναι εξοπλισμένο με δυνατότητες εντοπισμού θέσης Precision Dual-Frequency Five-System GNSS. Έτσι, είναι σε θέση να καταγράφει με ακρίβεια την τροχιά άσκησης του χρήστη, με σημεία σήμανσης, και να υποστηρίζει την ακριβή πλοήγηση στα σημειωμένα σημεία και τις καταγεγραμμένες τροχιές, ώστε οι χρήστες να μπορούν να επιστρέψουν πάντα με ευκολία στο σημείο από όπου ξεκίνησαν. Ταυτόχρονα υποστηρίζει επαγγελματική εμφάνιση των δεδομένων εξερεύνησης σε εξωτερικούς χώρους, μέτρηση οξυγόνου αίματος, παροχή outdoor εργαλείων και πολλά ακόμη. Δηλαδή, αναλαμβάνει όλα τα διαδικαστικά, όσο οι χρήστες απολαμβάνουν τη χαρά των δραστηριοτήτων στη φύση.

Περιπέτειες παντού – εκτός από την υγεία μας

Είναι μάλλον αυτονόητο ότι ένα smartwatch της HUAWEI θα ήταν εξοπλισμένο και με προηγμένες τεχνολογίες παρακολούθησης υγείας. Όμως στο HUAWEI WATCH Ultimate η εταιρεία έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, με την πιο επαγγελματική και ολοκληρωμένη διαχείριση φυσικής κατάστασης και υγείας.

Βελτιωμένη ανάλυση Ηλεκτροκαρδιογραφήματος με πιστοποίηση CE MDR, ειδοποίηση καρδιακού ρυθμού, ακριβής έλεγχος αρτηριακής ανελαστικότητας, ολοήμερη παρακολούθηση SpO2, παρακολούθηση ύπνου όλη τη νύχτα, αλλά και παρακολούθηση άγχους, συνθέτουν έναν από τους πιο ολοκληρωμένους βοηθούς φυσικής κατάστασης που θα μπορούσαμε να επιλέξουμε, βοηθώντας μας να κρατήσουμε την υγεία μας υπό έλεγχο.

Τα HUAWEI smartwatches είναι συμβατά με iOS και Android κινητά τηλέφωνα.

Το HUAWEI WATCH Ultimate, το νέο smartwatch υψηλής τεχνολογίας της Huawei που ξεπερνά τις προηγούμενες κορυφαίες κατηγορίες της, είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από το δίκτυο επίσημο δίκτυο συνεργατών της Huawei: Γερμανός, Cosmote, Κωτσόβολος, Public Group, Πλαίσιο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024