
Ολυμπιακός: Ετοιμος για τον πρώτο τελικό με τον ΠΑΟΚ
Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης υποδέχονται τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τον πρώτο τελικό των πλέι οφ της Volley League.
Στη «μάχη» των τελικών του πρωταθλήματος ρίχνεται, την Τρίτη του Πάσχα (18/4), η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού.
Στις 19:15 (EPT 3), οι Κυπελλούχοι Ευρώπης υποδέχονται τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τον πρώτο τελικό των πλέι οφ της Volley League.
Κόντρα στους «ασπρόμαυρους», ο Θρύλος θέλει να αξιοποιήσει το πλεονέκτημα έδρας και να «μπει» με το «δεξί» στους τελικούς, ώστε να κάνει το πρώτο, από τα τρία βήματα, για την επίτευξη του δεύτερου μεγάλου στόχου της σεζόν, μετά το Challenge Cup, την κατάκτηση του τίτλου της Volley League. Στη συνέχεια, το Σάββατο (22/4, 21:30), οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν τον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία.
«Πρώτο ματς των τελικών. Είμαστε, πλέον, στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν. Είμαστε συγκεντρωμένοι, θα παλέψουμε για να κάνουμε το πρώτο βήμα, είναι σημαντικό ματς και πρέπει να ξεκινήσουμε νικηφόρα«, τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Τζουλιάνι και πρόσθεσε. «Θα παίξουμε με μια καλή ομάδα, που βρίσκεται σε καλή κατάσταση αυτόν τον καιρό. Είμαστε αισιόδοξοι. Είναι σημαντικό που ξεκινάμε στην έδρα μας, περιμένουμε νους φιλάθλους μας να είναι εκεί, να μας βοηθήσουν στον κρίσιμο πρώτο τελικό».
- Οι Άγγλοι τα παίζουν «όλα για όλα» με Γκουαρντιόλα
- Ο ύπατος εκπρόσωπος του Συμβουλίου Ειρήνης για τη Γάζα, Νικολάι Μλάντενοφ, σε επίσκεψη στο Μαρόκο
- Αποτυχία των προνοιακών πολιτικών καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
- Ο Τραμπ θα απευθυνθεί στο αμερικανικό έθνος – Και θα θέσει στο επίκεντρο θεωρίες εκλογικής συνωμοσίας
- Αέρας Λευκού Οίκου στη Μύκονο – Ο γάμος της Αλεξάνδρας Βελέτση στο «νησί των ανέμων»
- Άρης: Επίσημα παίκτης του ο Τζερεμάια Ρόμπινσον-Ερλ




