
Ολυμπιακός: Ετοιμος για τον πρώτο τελικό με τον ΠΑΟΚ
Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης υποδέχονται τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τον πρώτο τελικό των πλέι οφ της Volley League.
Στη «μάχη» των τελικών του πρωταθλήματος ρίχνεται, την Τρίτη του Πάσχα (18/4), η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού.
Στις 19:15 (EPT 3), οι Κυπελλούχοι Ευρώπης υποδέχονται τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τον πρώτο τελικό των πλέι οφ της Volley League.
Κόντρα στους «ασπρόμαυρους», ο Θρύλος θέλει να αξιοποιήσει το πλεονέκτημα έδρας και να «μπει» με το «δεξί» στους τελικούς, ώστε να κάνει το πρώτο, από τα τρία βήματα, για την επίτευξη του δεύτερου μεγάλου στόχου της σεζόν, μετά το Challenge Cup, την κατάκτηση του τίτλου της Volley League. Στη συνέχεια, το Σάββατο (22/4, 21:30), οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν τον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία.
«Πρώτο ματς των τελικών. Είμαστε, πλέον, στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν. Είμαστε συγκεντρωμένοι, θα παλέψουμε για να κάνουμε το πρώτο βήμα, είναι σημαντικό ματς και πρέπει να ξεκινήσουμε νικηφόρα«, τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Τζουλιάνι και πρόσθεσε. «Θα παίξουμε με μια καλή ομάδα, που βρίσκεται σε καλή κατάσταση αυτόν τον καιρό. Είμαστε αισιόδοξοι. Είναι σημαντικό που ξεκινάμε στην έδρα μας, περιμένουμε νους φιλάθλους μας να είναι εκεί, να μας βοηθήσουν στον κρίσιμο πρώτο τελικό».
- Ουγγαρία: Από γραφείο κοντά στο Κοινοβούλιο θα κυβερνήσει ο Μαγιάρ, μακριά από το «Παλάτι» του Όρμπαν
- Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο για φιλοξενία δύο μικρά παιδιά μετά τον ξυλοδαρμό της μητέρας τους από τον πατέρα τους
- Βανδαλισμούς στο δημόσιο χώρο καταγγέλλει ο δήμος Καστοριάς
- Τα… μαθηματικά της τελευταίας αγωνιστικής στη Euroleague – Όλα τα σενάρια και οι πιθανοί συνδυασμοί για εξάδα και play in (pics)
- H περίπτωση του υπερφυσικού μπεμπέ – Τα μωρά των Νεάντερταλ ήταν γιγάντια
- Αλέξις ντε Τοκβίλ: Ένας φιλελεύθερος νέου τύπου


