Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να πάρει το «Clasico» απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης επικρατώντας με σκορ 97-82 στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Liga Endesa.
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είδε όμως τρεις παίκτες του να αποχωρούν τραυματίες (Χίγκινς, Βέσελι, Αμπρίνες) και στις δηλώσεις του, μεταξύ άλλων, τόνισε πως τρέμει περιμένοντας την κλήση από τον γιατρό της ομάδας.
Οι δηλώσεις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους:
Για το ματς και τους τραυματισμούς: «Ήταν μεγάλη νίκη για τον τρόπο που έγινε, αλλά ανησυχούμε για τους τραυματίες. Οι οπαδοί πρέπει να πάνε σπίτι χαρούμενοι, οι παίκτες επίσης αλλά εγώ τρέμω περιμένοντας κλήση από τον γιατρό της ομάδας.
Για τα μεγάλα παιχνίδια: «Παίζουμε καλά στα μεγάλα παιχνίδια για 2-3 μήνες. Μερικές φορές χάνουμε, όπως από τη Φενέρ και τον Ολυμπιακό αλλά είμαστε εκεί και διεκδικούμε με πραγματικές πιθανότητες αυτά τα παιχνίδια».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.
Ο Σάσα Βεζένκοφ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην κανονική διάρκεια της Euroleague, την ώρα που ο Τάιλερ Ντόρσεϊ συγκατοίκησε με τον Σιλβέν Φρανσίσκο στην κορυφή της λίστας με τα εύστοχα «τρίποντα».